Πυροβόλησε 14χρονο επειδή τον ενοχλούσε το παιχνίδι του – Τι λέει ο πατέρας του παιδιού

Ένας 77χρονος πυροβόλησε με φλόμπερ στο πρόσωπο έναν 14χρονο στο λιμάνι της Νέας Αρτάκης γιατί τον ενοχλούσε το παιχνίδι του.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 10:30 το βραδύ της Κυριακής, όταν ο 77χρονος πυροβόλησε μέσα από το σκάφος τον 14χρονο που εκείνη την ώρα έκανε βόλτα με το ποδήλατο του μαζί με φίλους του. Το παιδί που τραυματίστηκε ελαφρά από σκάγια εντόπισαν αιμόφυρτο οι γονείς του.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο πατέρας του παιδιού πήγε να ζητήσει το λόγο από τον 77χρονο και εκείνος πυροβόλησε προς το μέρος του, χωρίς ωστόσο να τον χτυπήσουν τα σκάγια. Στελέχη της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας, παρουσία και του διοικητή, συνέλαβαν τον 77χρονο, ο οποίος φαίνεται ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πυροβόλησε λέγοντας ότι τα παιδιά τον πείραζαν και του πετούσαν πέτρες.

Ο 77χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος καθώς είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

“Ήταν η ώρα γύρω στις 10:20 το βράδυ. Πάω και βλέπω το παιδί μέσα στα αίματα, ‘μπαμπά με πυροβόλησε αυτός ο γέρος που είναι μέσα στο σκάφος’. Αυτός έχει το σκάφος εκεί πέρα 10 χρόνια, ούτε χαρτιά έχει, ούτε τίποτα, το έχει φτιάξει μόνος του. Το διαπίστωσε και το λιμεναρχείο. Πήγα να του ζητήσω το λόγο και μόλις πλησίασα κοντά πυροβόλησε ξανά αλλά δεν τραυματίστηκα εγώ. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Μόλις ήρθαν οι λιμενικοί έβαλαν αλεξίσφαιρα για να τον βγάλουν από μέσα. Εγώ έφυγα για το νοσοκομείο, πήγα το παιδί στο νοσοκομείο, το κοίταξε ο γιατρός ευτυχώς τα τραύματα δεν ήταν βαθιά λόγω του ότι αυτός ο άνθρωπος είχε κόψει το όπλο, είχε κόψει την κάννη και το κοντάκι, το είχε κάνει σαν να είναι κουμπούρι. Και εφόσον έριξε και δεύτερη φορά υπήρχε πρόθεση. Ήρθαν τον πήραν αυτόφωρο, πήγαμε εμείς στο λιμεναρχείο για κατάθεση και μετά πήγαμε σπίτι μας”, ανέφερε ο πατέρας του 14χρονου μιλώντας στο eviazoom.gr.

“Ακολούθως πήγα το λιμεναρχείο το χαρτί από το νοσοκομείο Χαλκίδας και μετά πήγα στο δικαστήριο. Στις 13:30 ήταν να εκδικαστεί. Η πρόεδρος του Τριμελούς του είπε ότι έχει δικαίωμα βάσει νόμου αναβάλλει τη δίκη για τρεις ημέρες μέχρι να βρει υπεράσπιση γιατί δεν είχε δικηγόρο και τον άφησε ελεύθερο. Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης θα ξαναγίνει το δικαστήριο. Εγώ πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός έχει ψυχολογικά προβλήματα. Το παιδί έχει τραυματιστεί, έχει φάει ένα σκάγι στο δεξί φρύδι και το μάτι του έχει μαυρίσει. Δεν νοσηλεύτηκε καθόλου απλά πήγαμε εκεί να διαπιστώσουμε μήπως έχει κανένα σκάγι το μάτι. Ευτυχώς φόραγε γυαλιά το παιδί και πήγε πάνω στο φρύδι. Ο άνθρωπος αυτός πυροβόλησε μέσα από το σκάφος ήταν 10 μέτρα η απόσταση. Αλλά επειδή το είχε κόψει το όπλο άνοιξαν τα σκάγια και δεν έκαναν μεγάλη ζημιά”, πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: eviazoom.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας