Αχιλλέας Μπέος: Καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση

Ο κ. Μπέος είχε γίνει αποδέκτης μήνυσης και αγωγής από τον κ. Βαξεβανόπουλο, με αφορμή αποσπάσματα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου του δημάρχου Βόλου, στις 31 Αυγούστου 2018. Σύμφωνα με πληροφορίες το Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου αναγνώρισε τη βλάβη σε βάρος του κ. Βαξεβανόπουλου, επιδικάζοντάς του ένα συμβολικό ποσό, το οποίο – όπως είχε δηλώσει ο ενάγων θα δοθεί στο ΑΠΘ – για να εκπονήσει μελέτη διαχείρισης του νερού στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Η απόφαση αυτή αφορά στο αστικό μέρος της δικαστικής διαμάχης, με το ποινικό σκέλος να εκκρεμεί.

Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο κ. Βαξεβανόπουλος αναφέρει πως η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση “αποτελεί μία δικαίωση για μένα και κόλαφο σε αυτούς χυδαιολογούν δημόσια κατά ανθρώπων που παλεύουν για τα αυτονόητα”, καλώντας στη συνέχεια όλους όσοι έχουν εξυβριστεί από τον Αχιλλέα Μπέο να πάρουν δύναμη από την συγκεκριμένη απόφαση και θάρρος και να ορθώσουν ανάστημα.

“Πότε δεν φοβήθηκα και ούτε θα φοβηθώ ανθρώπους που ποδοπατούν ήθη, αξίες και δημόσια κεκτημένα”, τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ προαναγγέλλει την επιστροφή του μετά από μια διακοπή της δράσης του στο Βόλο λόγω ακαδημαϊκών υποχρεώσεων.

Μάλιστα στέλνει προσωπικά μήνυμα στον Αχιλλέα Μπέο λέγοντάς του:

“Αγαπητέ όσο και αν το φοβάσαι, σε λίγο καιρό θα γίνει. Επιστρέφω. Και όταν θα διαβώ τον Ρουβίκωνα θα είναι δύσκολα για σένα και την ομάδα σου. Τότε «Alea iacta est». Ας σου το εξηγήσουν οι δημοσιογραφίσκοι που αναλαμβάνουν το πολιτικό ξέπλυμα, αλλά και την προκλητική στοχοποίηση πολιτών που μάχονται. Ο καιρός γαρ εγγύς…”

Πηγή: magnesianews.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας