Τζόκερ: Εκατομμυριούχος με μόλις 3 ευρώ! Το αναπάντητο ερώτημα για τον μεγάλο νικητή της κλήρωσης

Το τζόκερ έλυσε το οικονομικό πρόβλημα ακόμα μίας οικογένειας. Ο τυχερός ή η τυχερή που κέρδισε τα 1.357.647 ευρώ, πόνταρε 3 ευρώ και δικαιώθηκε. Το χρυσό, όπως αποδείχτηκε δελτίο, κατατέθηκε στο διαδίκτυο. Έτσι μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει την περιοχή που έβγαλε το νέο εκατομμυριούχο.

Η κλήρωση του τζόκερ ανέδειξε και έξι τυχερούς στην δεύτερη κατηγορία (5αρια) οι κάτοχοι των οποίων κερδίζουν από 12.589, 32 ευρώ έκαστος. Τα τυχερά αυτά δελτία συμπληρώθηκαν σε Ηράκλειο, Γλυφάδα, Ηράκλεια Σερρών, Καισαριανή, Λευκωσία και Καστοριά.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Πέμπτη 23-01-2020 (αριθμός κλήρωσης 2090), οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 3, 25, 12, 8, 31 και τζόκερ ο αριθμός 5. Οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής θα μοιραστούν τουλάχιστον 600.000 ευρώ.  

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

Πηγή: newsit.gr

Βρείτε μας