Απίστευτη περιπέτεια Βολιώτη – Τον κλείδωσαν μέσα στο Νεκροταφείο

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε χθες ένας 43χρονος άνδρας, ο οποίος εγκλωβίστηκε εντός του Κοιμητηρίου Βόλου, μέσα στα μαύρα σκοτάδια!

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, ο άνδρας είχε επισκεφθεί το Διαδημοτικό Κοιμητήριο Βόλου στη θέση “Κούκος”, έξω από την πόλη, προκειμένου να ανάψει ένα κεράκι στη μνήμη της μητέρας του και του θείου του.

Η ώρα όμως πέρασε και άρχισε να νυχτώνει. Όταν έφτασε με το αυτοκίνητό του στην πύλη του νεκροταφείου, διαπίστωσε οτι ήταν κλειδωμένη, ενώ δεν υπήρχε καν φύλακας στο σημείο.

Τότε άρχισε να φωνάζει, μήπως κάποιος τον ακούσει, αλλά μάταια. Ο άτυχος άνδρας περίμενε μέχρι τις 18.30 το απόγευμα του Σαββάτου για να ειδοποιηθεί από το TheNewspaper.gr ο φύλακας και να επιστρέψει στον χώρο για να τον απεγκλωβίσει.

Καθυστέρησα μόλις 4-5 λεπτά, όχι παραπάνω” δήλωσε στο TheNewspaper.gr ο 43χρονος, ο οποίος είναι εθελοντής του Νοσοκομείου Βόλου. “Δεν άκουσα όμως, ούτε τη σφυρίχτρα, ούτε καμία ειδοποίηση και μόλις κατέβηκα από τα μνήματα, είδα τις πόρτες κλειστές. Τώρα κάθομαι μέσα στο σκοτάδι και περιμένω κάποιος να έρθει να με βγάλει από εδώ. Πρέπει να πάω στο σπίτι μου” τόνισε.

Να σημειωθεί οτι το Κοιμητήριο Βόλου παραμένει ανοιχτό έως τις 17.30 το απόγευμα, την ώρα που δύει ο ήλιος.

Πηγή: thenewspaper.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας