Πήγε να πουλήσει ηρωίνη σε αστυνομικό της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας!

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι τρεις άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν προχθές, Τετάρτη,  από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, φερόμενοι ως δράστες εμπορίας ηρωίνης, καθόσον ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν ως προς τις πραγματικές τους προθέσεις.

Όσον αφορά την ουσία της υπόθεσης, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές, οι συλληφθέντες οι οποίοι ενεργούσαν ως ομάδα με σκοπό τη διακίνηση ηρωίνης, συμμετείχαν κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών με διαφορετικούς «ρόλους».

Μάλιστα, καθόσον χρόνο οι Αστυνομικοί ερευνούσαν την υπόθεση, ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες προσέγγισε Αστυνομικό της Δίωξης Ναρκωτικών (εν αγνοία του ως προς την ιδιότητα που έφερε ο Αστυνομικός) με σκοπό να του πουλήσει ηρωίνη, έχοντας μάλιστα έτοιμη και την ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με την οποία θα ζύγιζε τα ναρκωτικά.

Σχεδόν αμέσως επενέβησαν οι υπόλοιποι αστυνομικοί που επιτηρούσαν διακριτικά την περιοχή και μετά από πάλη μαζί του κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Ακολούθησε πεζή καταδίωξη των άλλων δύο φερόμενων δραστών, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η ακινητοποίηση και σύλληψη και του 2ου λίγα μέτρα από το σημείο της πρώτης σύλληψης. Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη και ο τρίτος φερόμενος ως δράστης.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας