Καταγγελία Αγορίτσα: «Παρατημένα κλαδιά για μέρες εμποδίζουν πεζούς και μικρά παιδιά» (ΦΩΤΟ)

Κλαδιά παραμένουν επί 6 ημέρες στο δρόμο, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Κολοκοτρώνη, δημιουργώντας εμπόδιο στην πρόσβαση των πεζών και των μικρών παιδιών που περνούν από το συγκεκριμένο σημείο για να πάνε στο σχολείο τους, όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων, Χρήστος Αγορίτσας, καταγγελία η οποία συνοδεύεται και από το σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Αναλυτικά στην καταγγελία του κ. Αγορίτσα αναφέρονται τα εξής:

«Την προηγούμενη Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις οδούς Κολοκοτρώνη, Τσιμισκή, Μετσόβου και 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη ολιγόωρη διακοπή ρεύματος για τεχνικές εργασίες της ΔΕΗ. Μέσα στο διάστημα αυτό έγινε κόπηκαν και κλαδιά από δέντρο στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Κολοκοτρώνη που ακουμπούσαν τα καλώδια της ΔΕΗ. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που σας επισυνάπτω τα κλαδιά παραμένουν εκεί μέχρι σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου χωρίς κανένας υπεύθυνος – ανεύθυνος να φροντίσει να τα μαζέψει.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχω κάτοικοι της περιοχής τηλεφώνησαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου αλλά ακόμα περιμένουμε να μαζέψουν τα κλαδιά που δημιουργούν εμπόδιο στους πεζούς και ειδικά στα μικρά παιδιά, που καθημερινά κατευθύνονται προς τα σχολικά συγκροτήματα του 5ου Γυμνασίου – Λυκείου και στο 1ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο που βρίσκονται στην οδό Ιουστινιανού. Για μια ακόμα φορά καταλαβαίνουμε ότι για κάποιους τα αυτονόητα είναι μάλλον αδιανόητα δυστυχώς στην πόλη μας.

Δυστυχώς αυτές οι εικόνες δεν ταιριάζουν στη σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη που μας παρουσιάσανε προεκλογικά ο Δήμαρχος και η Δημοτική του Παράταξη. Στην οδό Κολοκοτρώνη των διαλυμένων πεζοδρομίων που περιμένουμε όλοι να δούμε να γίνεται δρόμος ήπιας κυκλοφορίας και να αλλάξει πρόσωπο, τέτοιες εικόνες δυστυχώς έχουν γίνει συνήθεια.

Στο πρόσφατο παρελθόν, στην ίδια διασταύρωση, μετά από έργα της ΔΕΥΑΛ για αποκατάσταση βλάβης πέρασαν ακριβώς 3 μήνες μέχρι να καλυφθούν λακκούβες που είχαν μείνει, και αποκαταστάθηκε το πρόβλημα μετά από καταγγελία κατοίκων στον ηλεκτρονικό τύπο.

Ζητάμε το αυτονόητο και παρακαλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες να φροντίσουν για την άμεση επίλυση του προβλήματος».

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας