Έκοψαν την πίτα τους οι Αεροπρόσκοποι Λάρισας (ΦΩΤΟ)

Την τριήμερη χειμερινή εκδρομή της πραγματοποίησε το μεγαλύτερο σε ηλικία τμήμα του συστήματος, η κοινότητα Ανιχνευτών οι ανιχνευτές νέοι ηλικίας 15 έως 18 ετών ξεκίνησαν για την Καλλιπεύκη Ολύμπου την Κυριακή 5 Ιανουαρίου. Το τμήμα στη δράση του, εκπαιδεύτηκε στο στοιχείο χειμερινής διαβίωσης με συνθήκες ισχυρού ανέμου, περιορισμένης χιονοθύελλας και συνθήκες υπό του μηδενός.

Στη συνέχεια κατέγραψε στοιχεία σε δύσβατες διαδρομές απεικονίζοντας τα σε χαρτί σχηματίζοντας έναν πρόχειρο χάρτη. Μαγείρεψε φαγητά που συνηθίζονται σε χειμερινές δραστηριότητες βουνού και πρόσεχε κάνοντας πράξη τα λόγια του Νόμου μας πραγματοποιώντας μια σειρά εργασιών και καθαριότητας ενός ξύλινου καταφυγίου που βρίσκεται στην τοποθεσία «Πατωμένη» για να μπορέσει να είναι ζεστό και φιλόξενο για οποιοδήποτε επισκέπτη.

Καταλήγοντας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος ο Αρχηγός της 1ης Κοινότητας Αεροπροσκόπων Λάρισας κύριος Λαμπρούλης Δημήτριος ευχήθηκε σ όλους τους Ανιχνευτές να είναι πάντα υγιείς. «Καλή πρόοδο σε προσωπικό και προσκοπικό επίπεδο και σύμφωνα με το ρητό μας ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ! Με τη σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν για την υλοποίηση της δράσης μας και πάνω απ όλα τους γονείς όλων των παιδιών του Συστήματος μας που όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν και είναι αρωγοί Κ μέτοχοι στην προσπάθεια μας! Καλή Χρονιά»!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας