Αυτά τα επαγγέλματα κάνουν όσοι χρησιμοποιούν περισσότερο sex toys

Υπάρχουν αμέτρητα ερωτικά βοηθήματα που μπορούν να απογειώσουν την ερωτική σου ζωή. Δεν είναι όμως όλοι όσοι τα χρησιμοποιούν ανοιχτοί στο να το επικοινωνήσουν. Έτσι, δύσκολα μπορεί να σχηματιστεί ξεκάθαρη εικόνα για το ποιο είναι το πιο δημοφιλές.

Μια πρόσφατη έρευνα της YouGov έδειξε ωστόσο τις συνήθειες των Βρετανών αναφορικά με τα sex toys. Ανάμεσα στα αποτελέσματα είναι και τα επαγγέλματα που χρησιμοποιούν περισσότερο ερωτικά βοηθήματα και αυτό που έχει πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι. Spoiler alert: είναι οι λογιστές!

Το 64% των λογιστών χρησιμοποιούν ή έχουν τουλάχιστον ένα sex toy στην κατοχή τους. Οι άνθρωποι που κάνουν το συγκεκριμένο επάγγελμα φαίνεται πως κάνουν και το περισσότερο σεξ σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο. Το 20% των λογιστών κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά τη μέρα.

Η δεύτερη κατηγορία που χρησιμοποιεί σε μεγάλο ποσοστό ερωτικά βοηθήματα είναι τα επαγγέλματα υγείας, σύμφωνα με έρευνα του βρετανικού Sextech. Το 54% όσων δουλεύουν στον τομέα της υγείας -και συμμετείχαν στην έρευνα- έχει τουλάχιστον ένα ενώ το 3% έχει παραπάνω από 10 ερωτικά βοηθήματα.

Ακολουθούν τα επαγγέλματα στο χώρο της εκπαίδευσης. Το 52% των εργαζομένων σε αυτόν τον τομέα χρησιμοποιεί ή έχει τουλάχιστον ένα sex toy. Επίσης, το 34% όσων εργάζονται στην τεχνολογία πληροφοριών και τις τηλεπικοινωνίες, το 32% όσων είναι στον χώρο του λιανικού εμπορίου και το 30% όσων κάνουν κατασκευαστικά επαγγέλματα χρησιμοποιούν ή έχουν τουλάχιστον ένα στην κατοχή τους.

Πηγή: marieclaire.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας