Η Γκουίνεθ Πάλτροου κάνει δώρο στον εαυτό της έναν δονητή και τρελαίνει το διαδίκτυο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το brand «Goop» και τα δώρα που προτείνει από το eshop της, η αγαπημένη ηθοποιός, Gwyneth Paltrow βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο για να σπάσει τα ταμπού με πρωτότυπες συμβουλές για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μάλιστα με το δώρο που επέλεξε για τον εαυτό της άφησε έκπληκτο το κοινό, αλλά και ολόκληρο το διαδίκτυο.

Πρωταγωνιστώντας σε ένα χιουμοριστικό βίντεο η που ανέβασε στο Instagram και στo youtube, η 47χρονη ηθοποιός φοράει ρούχα από τη γιορτινή της συλλογή και περιφέρεται στο σπίτι της, μας δείχνει τη χαρά του να ετοιμάζεσαι για τα Χριστούγεννα, επιλέγει δώρα και ταυτόχρονα ακούγονται διάφορες συμβουλές, όπως «Οι γιορτές ποτέ δεν είναι αυτό που περιμένουμε οπότε πρέπει να απολαμβάνουμε και τις προετοιμασίες».

Κατά την προετοιμασία των δώρων, ξαφνικά τη βλέπουμε να κρατάει έναν δονητή, που ετοιμάζεται να τον βάλει σε μια κάλτσα στο τζάκι για να το προορίσει για δώρο, αλλά τελικά επιλέγει να τον κάνει δώρο στον εαυτό της. Όπως χαρακτηριστικά, ακούγεται στο βίντεο, «Κάντε δώρα στους άλλους, αλλά μην ξεχάσετε το νούμερο 1. Ναι, αυτός είναι ένας δονητής. Κοιτάξτε μέσα στην ψυχή σας, αλλά κοιτάξτε και την άβυσσο, είναι το ίδιο χαρούμενη».

Enjoy

Πηγή:protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας