Άκρως ανησυχητικό φαινόμενο εσχάτως στη Λάρισα: Νεαροί στήνουν καρτέρι τη νύχτα και ληστεύουν ντελιβεράδες!

Σε… νυχτοκάματο του τρόμου τείνει να εξελιχθεί η δουλειά του ντελιβερά στη Λάρισα! Το τελευταίο διάστημα τρέμει το φυλλοκάρδι των διανομέων φαγητού κάθε φορά που βγαίνουν για νυχτερινό δρομολόγιο…

Φόβος και τρόμος έχει γίνει για τους ντελιβεράδες της πόλης ομάδα νεαρών (ή μήπως ομάδες) που στήνει καρτέρι τις νυχτερινές ώρες σε διάφορα σημεία της Λάρισας, περιμένοντας να περάσει κάποιο μηχανάκι με διανομέα φαγητού για να του επιτεθούν και να τον κλέψουν. Τα κρούσματα πολλά και μαζεμένα τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τι Νέα Λάρισα; το σύστημα τους έχει ως εξής: νεαροί (πιθανότατα Ρομά) στήνουν καρτέρι το βράδυ σε σημεία που δεν είναι τόσο κεντρικά, άλλωστε δεν κυκλοφορεί και πολύς κόσμος καθημερινές τη νύχτα. Με το που βλέπουν κάποιον ντελιβερά να πλησιάζει, 2-3 νεαροί βγαίνουν στο δρόμο για να σταματήσει και αμέσως μετά βγαίνουν κι άλλοι από τις σκιές που είναι κρυμμένοι. Όλα γίνονται τόσο ξαφνικά που οι άτυχοι ντελιβεράδες δεν προλαβαίνουν να αντιδράσουν… Τους στριμώχνουν και παίρνουν όσα χρήματα έχουν πάνω τους αλλά και τα φαγητά που πάνε παραγγελία.

Απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής αιματηρό περιστατικό… ευτυχώς! Τα αλλεπάλληλα κρούσματα, πάντως, έχουν σπείρει το φόβο στις τάξεις των διανομέων φαγητού που δεν είναι και λίγοι στη Λάρισα… Αλλά και οι καταστηματάρχες-ιδιοκτήτες ταβερνών και ταχυφαγείων ανησυχούν με την έξαρση του φαινομένου και έχουν ήδη ενημερώσει την αστυνομία.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας