Πλήρης αδιαφορία! Το ασθενοφόρο μπλόκαρε, επειδή ο Λαρισαίος ταξιτζής κατέβαζε πελάτη (ΦΩΤΟ)

Ακόμα ένα περιστατικό στη Λάρισα έρχεται να καταδείξει την αδιαφορία και την έλλειψη μυαλού και σεβασμού από ορισμένους συμπολίτες μας.

Όπως αυτό που έγινε σήμερα το βράδυ στην οδό Ρούσβελτ, μπροστά από το Χατζηγιάννειο, όταν ένας απερίσκεπτος οδηγός ταξί επιδεικνύοντας τεράστια αδιαφορία αποφάσισε να σταματήσει για να κατεβάσει πελάτισσα ενώ πίσω του ακολουθούσε ένα ασθενοφόρο με σειρήνα και φάρο αναμμένο.

Ο οδηγός του ασθενοφόρου παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του να πείσει τον ταξιτζή να φύγει γιατί υπήρχε επείγον περιστατικό εισέπραξε από τον ταξιτζή την απάντηση «και τι θες να κάνω αφού δεν έχει να παρκάρω» και στη συνέχεια πήγε να ανοίξει το πορτμπαγκάζ για να κατεβάσει τις αποσκευές της πελάτισσας του, καθυστερώντας την διέλευση του ασθενοφόρου.

Επειδή το μελοδραματικό δεν ταιριάζει στη περίσταση, δεν γνωρίζουμε αν το περιστατικό για το οποίο είχε κληθεί το ΕΚΑΒ ήταν σοβαρό (ελπίζουμε πως όχι και όλα να εξελίχθηκαν ομαλά για τον ασθενή), αλλά αυτό δεν έχει την μεγαλύτερη σημασία.

Όταν η ζωή κάποιου, γνωρίζουμε όλοι ότι κάποιες φορές κρίνεται στα δευτερόλεπτα είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές…

Βρείτε μας