«Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ»: Παρουσιάστηκε το βιβλίο της Λίας Γκουντρουμπή στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Το βιβλίο της Λίας Γκουντρουμπή «Ο καρκίνος, οι γεννναίοι φίλοι μου κι εγώ» παρουσιάστηκε απόψε στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος» (πρώην θέατρο Μύλου).

Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο Δημήτρης Φύσσας δημοσιογράφος, συγγραφέας. Για το βιβλίο μίλησαν η Κυριακή Σπανού, σκηνοθέτις, διευθύντρια Θεσσαλικού Θεάτρου, η Καλλιόπη Ρεβήσιου, καθηγήτρια αγγλικών και ο Νίκος Θεμελής, εμπορος.

Την παρουσίαση και τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Βουλάγκας.

Ο τίτλος του βιβλίου «Ο καρκίνος, οι γενναίοι φίλοι μου κι εγώ» είναι πολύ αντιπροσωπευτικός. Πρόκειται για ένα βιβλίο εν μέρει αυτοβιογραφικό με πολλές αληθινές ιστορίες αλλά και με στοιχεία μυθοπλασίας. Ο καρκίνος αλλά και άλλες χρόνιες ασθένειες, ως κοινός παρονομαστής της συγγραφέως και των γενναίων φίλων της ξεδιπλώνουν σιγά σιγά το δώρο που λέγεται ζωή. Ένα βιβλίο με αλήθειες που συγκινούν, προκαλούν γέλιο, αισιόδοξο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως βιβλίο αυτοβελτίωσης. Με μηνύματα για όσους νόσησαν/νοσούν για όσους έχουν φίλους που νόσησαν/νοσούν αλλά τελικά και όλους. Για κάθε αναγνώστη που μέσα στην καθημερινότητα ξεχνά να ζει.

Δείτε φωτογραφίες

Φωτό: Ανδρέας Τσιβούλης

Βρείτε μας