Ως και 50% κάτω ο τζίρος λόγω αντικαπνιστικού, λένε οι ιδιοκτήτες καφέ -μπαρ και Εστίασης της Λάρισας – Επιδιώκουν συνάντηση με τους βουλευτές του νομού (ΦΩΤΟ)

Σε συνάντηση με τους βουλευτές του νομού, την Περιφέρεια αλλά και τον Δήμο Λαρισαίων για τον αντικαπνιστικό νόμο, με αφορμή και τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε δύο καταστήματα της πόλης πριν μερικές ημέρες για κάπνισμα στους εξωτερικούς χώρους, προσανατολίζονται οι ιδιοκτήτες καφέ – μπαρ και εστίασης της πόλης, όπως προέκυψε από την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Επιμελητήριο Λάρισας.

Εκ μέρους του Συλλόγου, ο κ. Κώστας Νούσιος τόνισε στο tinealarissa.gr πως αυτή τη στιγμή, λόγω της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου, «ο τζίρος στα καταστήματα της πόλης έχει μειωθεί κατά 40% – 50%», πράγμα που ενδέχεται να οδηγήσει σε αναγκαστική μείωση προσωπικού. «Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί», λέει ο κ. Νούσιος, σημειώνοντας παράλληλα πως ο Σύλλογος περιμένει τροποποιητική διάταξη από το αρμόδιο υπουργείο, σε ότι αφορά το κάπνισμα στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων, που είναι και το σημείο εκείνο στο οποίο οι καταστηματάρχες εκφράζουν την ένστασή τους, λέγοντας πως είναι ασαφές το πλαίσιο που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Δείτε φωτογραφίες από τη σύσκεψη:

Φωτό: Ανδρέας Τσιβούλης

Δείτε επίσης

Βρείτε μας