Γάτσας: “Τον κ. Ευαγγέλου τον εκθέτουν οι ίδιοι οι ευνοούμενοί του…”

Την ανακοίνωση της παράταξης Ευαγγέλου σχολιάζει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας αναφέροντας τα εξής:

“Δεν φαντάζεται ακόμα ο κ. Ευαγγέλου το κακό που έκανε η παράταξή του στη ΔΕΥΑ Ελασσόνας και ψάχνει τρόπο να τα φορτώσει στη νέα διοίκηση και στο νέο δήμαρχο, που καμία συμμετοχή δεν είχαν ποτέ στη δημοτική επιχείρηση.

Αλήθεια, πότε θα καταλάβει ότι διοικούσε το Δήμο Ελασσόνας πέντε ολόκληρα χρόνια και το μόνο που κατάφερε η παράταξή του στη ΔΕΥΑΕΛ ήταν να τη φορτώσει με ένα δάνειο 300.000 ευρώ, μία σύμβαση για τους βιολογικούς περίπου 1.000.000 ευρώ, να φτάσει το χρέος προς τους προμηθευτές στα 2.000.000 ευρώ και τις ανείσπρακτες οφειλές στα 3.300.000 ευρώ.

Οι αριθμοί είναι από μόνοι τους αποκαλυπτικοί της κατάστασης και οι πολίτες του Δήμου Ελασσόνας έχουν ήδη καταλάβει το πάρτι της σπατάλης που γινόταν, με μόλις τρεις (3) εργολάβους να παίρνουν τη “μερίδα του λέοντος” με απευθείας αναθέσεις που φτάνουν το 1.800.000 ευρώ.

Και είναι εντέλει αστείο να μιλά ο κ. Ευαγγέλου για υπηρεσιακά σημειώματα και προφορικές συμβάσεις προηγούμενων δημάρχων ή προέδρων, όταν η πρώτη αγωγή που παρέλαβα ως νέος Δήμαρχος στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη είναι από τον μεγαλοεργολάβο της ΔΕΥΑΕΛ, με απευθείας αναθέσεις 791.000 ευρώ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Δήμος του οφείλει το ποσό των 48.474 ευρώ από διαδοχικές προφορικές συμβάσεις με τον κ. Ευαγγέλου. Τι σύμπτωση!

Τελικά τον κ. Ευαγγέλου τον εκθέτουν οι ίδιοι ευνοούμενοι του…”.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας