Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φέρνει τα Χριστούγεννα στο Fashion City Outlet – Λάμψη κι εκπλήξεις στο εκπτωτικό χωριό

Φέτος τα Χριστούγεννα τ’ αστέρια θα λάμψουν από νωρίς στο Fashion City Outlet, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο εκπτωτικό χωριό της Θεσσαλίας με πολλές εκπλήξεις να περιμένουν όσους το επισκεφθούν την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου.

Στις 18.30 το απόγευμα ο γνωστός καλλιτέχνης που έχει τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες θα βρεθεί στη Λάρισα για να διασκεδάσει τους Λαρισαίους κι όχι μόνο, βάζοντάς τους παράλληλα σε ένα Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Μαζί του θα βρίσκεται και η Μελίνα Μακρή, με την πρώην τραγουδίστρια των Vegas να ακολουθεί πλέον τη δική της πορεία. Μάλιστα η ίδια έχει βρεθεί μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε πολλές συναυλίες τη σεζόν 2017-18 κι αναμένεται να συνθέσουν ένα ανεβαστικό ντουέτο στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.

Παράλληλα, την ίδια μέρα θα υπάρξει Happy-Hour από τις 18.00-21.00, όπου θα υπάρξουν «γιορτινές» εκπτώσεις στα καταστήματα του Fashion City Outlet για να μπούνε όλη με τον καλύτερο τρόπο στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, όλοι οδηγούν στο μεγαλύτερο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας, εκεί όπου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα φέρει στο Fashion City Outlet τα Χριστούγεννα.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας