Ανησυχία για το μέλλον της Astra Airlines – Ακυρώνονται πτήσεις

Ερωτήματα για τη βιωσιμότητα της αεροπορικής εταιρείας Astra Airlines με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προκαλεί η ακύρωση αρκετών πτήσεων τις τελευταίες ώρες. Πελάτες της εταιρείας οι οποίοι επρόκειτο να ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κω το πρωί της Κυριακής, ενημερώθηκαν με γραπτό μήνυμα ότι η πτήση ακυρώνεται για επιχειρησιακούς λόγους.

Εκτός από το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Κω, το Σάββατο ακυρώθηκαν οι πτήσεις από την Ικαρία και τη Λήμνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη αλλά και το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο. Οι επιβάτες των πτήσεων αυτών ενημερώθηκαν με γραπτά μηνύματα, ενώ αρκετοί από αυτούς προσπάθησαν επανειλημμένως να επικοινωνήσουν με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας δίχως επιτυχία.

Προβλήματα σημειώνονται και στη λειτουργία της ιστοσελίδας της εταιρείας, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είναι δυνατό να γίνουν κρατήσεις για πτήσεις από την Αθήνα προς την Καστοριά. Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, η Astra Airlines αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα τα οποία επηρεάζουν σοβαρά την απρόσκοπτη λειτουργία της.
Κατά τις ίδιες πηγές αναμένονται ανακοινώσεις για τα προβλήματα που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες αλλά και για το μέλλον της εταιρείας τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: economistas.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας