Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις!

«Τέλος καλό όλα καλά» σχολίαζαν συνεργάτες του Μάξιμου Χαρακόπουλου μετά την κατάθεση της νομοθετικής ρύθμισης από το υπουργείο υγείας, που ανοίγει τον δρόμο για την επαναλειτουργία της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Την ευχάριστη είδηση είχε ήδη γνωστοποιήσει με tweet ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Στο μήνυμά του σημείωνε ότι έδωσε εντολή στον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη για την προετοιμασία της επαναλειτουργίας της κλινικής. Μάλιστα, επέλεξε το tweet να συνοδεύεται από μια φωτογραφία με τη συνεργασία που είχε με τον Λαρισαίο βουλευτή παρουσία του υφυπουργού του Βασίλη Κοντοζαμάνη. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις!
Πάντως, ο Χαρακόπουλος σε ανάρτησή του στο fb σημειώνει με νόημα ότι τα εύσημα ανήκουν πρωτίστως στον Διευθυντή της ΜΕΘ Απόστολο Κομνό
Ιδού τι έγραψε:
«Η δημόσια υγεία υπέρτατο αγαθό! Ευχαριστώ τον φίλο υπουργό Vassilis Kikilias όσο και τον υφυπουργό Vassilis Kontozamanis για τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξαν από την πρώτη στιγμή που τους έθεσα το ζήτημα επαναλειτουργίας της #Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας. Η πολιτική είναι κυρίως πράξεις και από αυτές κρινόμαστε στο τέλος της ημέρας! Τα εύσημα, πρωτίστως, στον Διευθυντή ΜΕΘ του ΓΝΛ Απόστολος Κομνός, που κινητοποίησε όλους μας στην άσκηση πίεσης στο «κράτος των Αθηνών» για το αυτονόητο -που χρόνια τώρα ήταν ζητούμενο…».

Βρείτε μας