Η Ιωάννα-Αλεξάνδρα Σαΐτη με Βορίδη και Καραμανλή στο «AgriBusiness Forum 2019» (ΦΩΤΟ)

Τις εργασίες του διεθνούς συνεδρίου «AgriBusiness Forum 2019″ στις Σέρρες παρακολούθησε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της «Intercomm Foods», Ιωάννα-Αλεξάνδρα Σαΐτη.

«Το μέλλον του αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή» ήταν το θέμα του συνεδρίου, εστιάζοντας στον εκσυγχρονισμό και στον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγροδιατροφικής αλυσίδας και μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης, καθώς και ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής. Στο «AgriBusiness Forum» παρουσιάστηκαν όλες οι μεγάλες και σημαντικές αλλαγές που θα συντελεστούν τα επόμενα χρόνια στην ελληνική γεωργία μέσα από την αναθεώρηση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ).

Στο στιγμιότυπο η Λαρισαία επιχειρηματίας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και τη σύζυγό του, τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ, Γιώργο Στρατάκο και τον γνωστό Σερραίο αγροτοσυνδικαλιστή, Στέργιο Λίτο.

Και μετά το πέρας των εργασιών του συνεδρίου ακολούθησε γεύμα σε πολύ στενό κύκλο για τους δύο υπουργούς στις Σέρρες, με την Ιωάννα-Αλεξάνδρα Σαΐτη προσκεκλημένη στο τραπέζι να συζητά τόσο με τον Μάκη Βορίδη όσο και με τον Κώστα Καραμανλή για την μέχρι τώρα πορεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το νέο τοπίο που διαμορφώνεται στη χώρα μας για τις επιχειρήσεις αλλά και ειδικότερα για την αγροτική επιχειρηματικότητα και τις αλλαγές που φέρνει η νέα ΚΑΠ.

Μέσα σε τόσους άνδρες, να και μια… «σιδηρά κυρία» στο χώρο της αγροτικής επιχειρηματικότητας!

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας