Τζόκερ: Αυξήθηκαν τα εισιτήρια μετά τις καταγγελίες

Το τζόκερ φαίνεται πως «έπιασε» ο κινηματογραφικός Joker, αφού ύστερα από τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής, υπάρχει θεαματική αύξηση -της τάξης του 52%- στη ζήτηση των εισιτηρίων σε ολόκληρη τη χώρα.

«Στη Σαντορίνη υπάρχει μια αύξηση στη ζήτηση περίπου 30%. Στη Μεσσηνία βλέπουμε να έρχονται από χωριά, κόσμος που έρχεται πρώτη φορά στον κινηματογράφο, δεν ήξερε καν ότι υπάρχει. Ενώ, στην Αθήνα δε θα υπάρχει ταβάνι!», δήλωσε o ιδιοκτήτης κινηματογράφων, Φώτης Γεωργόπουλος.

Καταγγελία για Joker: Πυρ και μανία η Υπουργός Πολιτισμού

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη των υπαλλήλων του Υπουργείου Πολιτισμού, που έκαναν τον επίμαχο έλεγχο. Όπως αποκαλύπτει το STAR, οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν ότι έγιναν και καταγγελίες γονέων και καταγγελίες ανταγωνιστών -είχαν ξανακάνει ανάλογο έλεγχο στην ταινία Matrix το 1999- και το πιθανότερο είναι πως δεν θα έχουν καμία κύρωση από την ΕΔΕ, γιατί λειτούργησαν σύμφωνα με τον νόμο.

H ταινία έχει βάλει στο ταμείο της πάνω από 5.5 εκατομμύρια δολάρια από τις αγορές όλου του κόσμου. Μάλιστα, η επιτυχία της στη νεολαία άνοιξε τη συζήτηση μεταξύ των εταιρειών διανομής για αλλαγή της σήμανσης στις κινηματογραφικές αίθουσες.

«Να κάνουμε μια πρόταση στο υπουργείο για μια επικαιροποιήση των βαθμίδων καταλληλότητας που να συνάδουν και με την ελληνική κοινωνία και με αυτό που συμβαίνει στο εξωτερικό. Αυτό το θέμα της γονικής συναίνεσης που δεν υπάρχει στο σινεμά, στους δέκτες του σπιτιού μας υπάρχει… Να είναι τελικά ο γονεάς και οι οικογένειες εκείνες που αποφασίζουν» προτείνει η διευθύνουσα σύμβουλος της FEELGOOD ENTERTAINMENT, Ειρήνη Σουγανίδου.

Πηγή: news247.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας