Απατεώνας απέσπασε 10.000 ευρώ από υπερήλικη στον Βρυότοπο

Δεν έχουν τέλος οι απάτες επιτήδειων σε βάρος ηλικιωμένων σε όλη τη χώρα και φυσικά και σε περιοχές του νομού Λάρισας. Αυτή τη φορά θύμα αδίστακτων απατεώνων έπεσε σήμερα το πρωί μία υπερήλικη στο Βρυότοπο, την οποία πλησίασε ο απατεώνας που συστήθηκε ως υπάλληλος συνεργείου της ΔΕΗ και της ζήτησε να βγάλει έξω από το σπίτι όσα χρήματα είχε για να μην καούν από φωτιά που πιθανά θα προκαλούσε η διακοπή ρεύματος που θα έκανε το συνεργείο.

Η υπερήλικη ανυποψίαστη έβγαλε από το σπίτι ένα φάκελο που περιείχε 10.000 € τα οποία πήρε ο απατεώνας και τράπηκε σε φυγή.

Όταν η ηλικιωμένη που μένει με τον σύζυγό της ο οποίος απουσίαζε από το σπίτι έβαλε τις φωνές ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Η ηλικιωμένη εξήγησε στους προστρέξαντες αστυνομικούς τι συνέβη ενώ τόνισε ότι είχε ενημερωθεί για τη δράση απατεώνων, χωρίς όμως σήμερα να πάει το μυαλό της στην πιθανότητα απάτης.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του αδίστακτου απατεώνα, αξιοποιώντας κάθε δυνατή πληροφορία.

Πηγή: paidis.com

Δείτε επίσης

Βρείτε μας