Στη λίστα με τους παίκτες που θα χαρακτηρίσουν την επόμενη 10ετία ο Γιάννης

NBΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στα ονόματα που θα χαρακτηρίσουν την επόμενη 10ετία στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ.

Το δημοσιέυμα αναφέρει:

«Η άνοδος του Αντετοκούνμπο από ένα σχεδόν άγνωστο ελληνικό ταλέντο σε παίκτη που μπορεί να χαρακτηρίσει μία γενιά και σε ‘MVP της Χρονιάς’ τον καθιστά μία από τις πιο αξιοθαύμαστες ιστορίες εξέλιξης στην ιστορία της λίγκας. Καθώς πλησιάζει τα 25α γενέθλια και την έβδομη χρονιά στο ΝΒΑ, η ιστορία του Γιάννη έχει περάσει από το ‘πιο μπροστά από τον σχεδιασμό’ στο ‘βάσει σχεδιασμού’, με τα αξιοθαύμαστα περιθώρια βελτίωσης στο jump shot να μπορούν να γεμίσουν κι άλλο τη στατιστική του.

Το μυθικών διαστάσεων μάκρος και τα φυσικά προσόντα, οι διαρκώς βελτιωμένες ικανότητες στο χειρισμό της μπάλας, ο γνωστός ζήλος για δουλειά κι η νοοτροπία να βάζει πάνω από όλα την ομάδα δεν τον έχουν μετατρέψει απλώς σε έναν MVP, αλλά ίσως στο πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της λίγκας. Είναι ασφαλές να πει κανείς σε αυτό το σημείο πως θα διεκδικεί βραβεία με άνεση όσο είναι σε αυτή τη φυσική κατάσταση, αλλά το επόμενο βήμα για τον Αντετοκούνμπο είναι να μάθει να σημειώνει μεγάλες επιτυχίες στην postseason.

Αν το περιβάλλον στους Μπακς δεν είναι αρκετό, το 2021, το πρώτο μεγάλο καλοκαίρι του Γιάννη μπορεί να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στο ΝΒΑ. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να είναι σε θέση να είναι ανταγωνιστής στη μεγαλύτερη διάρκεια της 10ετίας. Υπολογίζοντας όλους τους παράγοντες, ο Αντετοκούνμπο μπαίνει πιο εύκολα από τον καθένα στη λίστα με όλους όσοι θα πάνε μπροστά. Έχει ήδη καταφέρει μεγάλα πράγματα και πιθανότατα τα καλύτερα είναι μπροστά του»

Πηγή: sportdog.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας