Εντόπισαν σκελετό μέσω του Google Earth – Ανήκε σε άνδρα εξαφανισμένο από το 1997

Ο σκελετός ενός ανθρώπου που παρέμενε αγνοούμενος από το 1997 εντοπίστηκε στο κουφάρι ενός αυτοκινήτου που ήταν βυθισμένο σε λίμνη της Φλόριντα, όταν ένας χρήστης του διαδικτύου το βρήκε ενώ χρησιμοποιούσε το GOOGLE EARTH. Το αποσυντιθεμένο πτώμα ανήκε στον Ουίλιαμ Μολντ που αγνοείτο για περισσότερα από 20 χρόνια.

Τα απομεινάρια του σκελετού του 40χρονου βρέθηκαν μέσα στο κουφάρι του αυτοκινήτου στον βυθό της λίμνης Ουέλινγκτον κοντά στο Παλμ Μπιτς. Ο διευθυντής της εταιρείας οικιστικής ανάπτυξης The Grand Isles εντόπισε το βυθισμένο αυτοκίνητο μέσω του Google Earth και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη ο Μολντ αγνοείτο από τον Νοέμβριο του 1997 αλλά η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο. Το πτώμα του Μολντ βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν βυθισμένο στη λίμνη. Την περίοδο της εξαφάνισης του άνδρα το πρότζεκτ της εταιρείας ήταν ακόμη υπό κατασκευή.

Η φωτογραφία με το αυτοκίνητο μέσα στη λίμνη ήταν αναρτημένη στο διαδίκτυο μέσω του Google Earth από το 2007 ενώ κανείς δεν το παρατήρησε έως σήμερα.

Ο Μολντ έφυγε από το κλαμπ το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου 1997, γύρω στις 23.00. Δεν φαινόταν μεθυσμένος και έφυγε μόνος του οδηγώντας το αυτοκίνητό του, σύμφωνα με το WPTV. Αν και δεν έπινε πολύ, εκείνο το βράδυ είχε πιει αρκετά. Είχε καλέσει τη φίλη του γύρω στις 21.30 και της είπε ότι θα επέστρεφε σπίτι σύντομα. Ήταν η τελευταία επικοινωνία μαζί του.

Βρείτε μας