Συγκινεί το “ευχαριστώ” της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα – Τα λόγια αγάπης για τον πατέρα της

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όσους παρέστησαν στην κηδεία του πατέρα της και σε όσους της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, εκφράζει η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία Κλάρα.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η 25χρονη μοναχοκόρη του τραγουδοποιού μιλά με τρυφερά λόγια για τον πατέρα της, έναν άνθρωπο, που όπως λέει “είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται”.

Τον χαρακτηρίζει “καθηλωτικό”, “μεταδοτικό”, «απλό”, “σοφό”, “χαβαλέ”, “αισιόδοξο”, “καλόκαρδο” και “χωρίς καμία κακία” και συμπληρώνει πως “η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλά μια παιδική αθωότητα”.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήσασταν εκεί Αλλά και όσους μου έστειλαν. Η μεγαλύτερη απόδειξη σε μια σχέση χρονών ανάμεσα στο πατερα μου με το καθέναν από εσάς. Μια αμοιβαία σχέση όπως κάθε υγιης σχέση που υπάρχει αγαπη. Πίσω απ τα τραγουδια, ενα μεγαλείο. Ένας άνθρωπος που είχε μόνο αγάπη για να μοιράζεται 24 ώρες το 24ωρο. Χωρίς ποτέ να κουράζεται. Ένας άνθρωπος που με τεράστια ευφυΐα ποναγε για τη παιδεία και τη ποιότητα κυρίως των νέων. Ποναγε για όλους χωρίς καλούπια. Καθηλωτικος, μεταδοτικός, απλος, σοφός, χαβαλές, αισιόδοξος, καλόκαρδος χωρίς καμία κακία. Η όποια αρνητική πλευρά ήταν απλα μια παιδική αθωότητα. Αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι ακόμα να μοιραστεί για το κόσμο που ζούμε…
Ένα τελευταίο δώρο για σας….
Μαρία Κλάρα Μαχαιριτσα»

Δείτε την ανάρτηση:

Βρείτε μας