Λαρισαίων Κοινόν για Ιπποκράτεια: Νιώθουμε χαρά που υιοθετούνται προτάσεις μας

Με ικανοποίηση παρατηρούμε ότι ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια κι άλλους φορείς προχωρά σε ενέργειες και εκδηλώσεις που θα προάγουν τον Ιπποκράτη ως βασικό πολιτιστικό στοιχείο της ιστορίας της πόλης. Η παράταξη μας “Λαρισαίων Κοινόν “ είχε ως βασική της θέση – και την έκανε κύριο πρόταγμα προεκλογικά- την εν λόγω προσπάθεια ανάδειξης με πλήθος πρωτοβουλιών μεταξύ των οποίων η καθιέρωση ορκωμοσίας φοιτητών Ιατρικής Ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων στο μνημείο του πατέρα της Ιατρικής, με αναβάθμιση του μνημείου και δημιουργία κατάλληλου συνεδριακού χώρου αλλά και με τη θεσμοθέτηση εβδομαδιαίας πολιτιστικής αμφικτυονίας μια φορά ανά έτος με δραστηριότητες που θα σχετίζονται και με την Ιπποκράτειο ταυτότητα της Λάρισας .
Η ανάδειξη της ταυτότητας της πόλης μας και η προστιθέμενη αξία που αυτή θα προσφέρει είναι ευθύνη και καθήκον όλων μας.
Συνεπώς νιώθουμε χαρά που προτάσεις μας υιοθετούνται και γίνονται εν μέρει πράξεις.
Η “Λαρισαίων Κοινόν “ ήρθε για να προτείνει πολιτικές και θέσεις που θα βοηθήσουν την πόλη και τους Λαρισαίους σε όλους τους τομείς κι αυτό θα συνεχίζει να κάνει.

Βρείτε μας