Το σκέφτεται για την ΕΝΠΕ ο Αγοραστός – Τι απαντά στις φήμες για Τζιτζικώστα

Στη διάψευση δημοσιεύματος προχώρησε ο Περιφερείαρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, σχετικά με την ΕΝΠΕ και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα με τον ίδιο να δηλώνει, «θα το σκεφτώ αν θα είμαι ξανά υποψήφιος».

Ο Κώστας Αγοραστός απάντησε σε δημοσίευμα, μιλώντας στην εκπομπή «Δεν έχουν τον Θεό τους» με τους Βαγγέλη Βουλάγκα και Νίκο Χαϊδά στο ραδιόφωνο της TRT 95,1 το πρωί της Πέμπτης. Ο ίδιος απάντησε πως δεν έκανε ποτέ μία τέτοια δήλωση στην ΕΡΤ 2.

Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ακόμα το σκέφτεται για την υποψηφιότητα στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Νοεμβρίου προσθέτοντας πως υπάρχει ακόμα χρόνος για σκέψη.

Ενώ σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν θα κάνει πίσω σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης του το ζητήσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ανέφερε ξεκάθαρα, «θα το σκεφτώ», δίχως να αποκλείει οποιοδήποτε σενάριο.

Πάντως, ο Κώστας Αγοραστός ανέφερε πως σε περίπτωση που αποσυρθεί από την ηγεσία της ΕΝΠΕ, θα στραφεί σε ευρωπαϊκές υποθέσεις, όπως και στα πολλά ζητήματα που χρειάζεται να αναδειχθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας