Τηλεθέαση: Πώς τα πήγαν «Σήμερα» και «Αταίριαστοι»

Ποδαρικό για τη νέα σεζόν, που στον ΣΚΑΙ αναμένεται ανατρεπτική με νέες σειρές, καινούρια τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά και την έλευση παλιών γνώριμων της τηλεόραση (όπως ο Γιώργος Λιάγκας, έκαναν οι πολύ πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου στην πρώτη καλημέρα στις 06.00 το πρωί και το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκεί για να τους προϋπαντήσει.

Η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ σημείωσε τηλεθέαση 26,6% στις ηλικίες 18 -54, με το ποσοστό της εκπομπής να φτάνει ανά τέταρτο ακόμη και το 38,6%. Το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ έχασε την πρωτιά μετά τις 09.00 και όταν βρέθηκε απέναντι στην ενημερωτική εκπομπή του ALPHA, «ALPHA Παντού».

Κόντρα τηλεθέασης με το καλημέρα για τους «Αταίριαστους»

Έτσι, το πρωινό του ALPHA έδειξε σημαντική αντίσταση στην πρεμιέρα των «Αταίριαστων», του Γιάννη Ντσούνο και του Χρήστου Κούτρα. Η εκπομπή του ΣΚΑΙ κέρδισε την πρωτιά στο άνοιγμα και παρέμεινα μπροστά ως τις 11.00. Στο σύνολο ημέρας οι δύο εκπομπές αναδείχτηκαν ισόπαλες με ποσοστό 16,3% για τον ALPHA και 16,2% για τον ΣΚΑΙ.

Το τηλεοπτικό τοπίο βέβαια είναι πολύ νωρίς για να ξεκαθαρίσει. Αρχικά, η πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ είναι η μοναδική που επέστρεψε από τις καλοκαιρινές διακοπές. Έτσι, οι Οικονόμου – Αναστασοπούλου θα έχουν να ανταγωνιστούν τον Γιώργο Παπαδάκη, ενώ μετά τις 09.00 μπαίνουν στο χορό της τηλεθέασης οι ψυχαγωγικές εκπομπές σε ALPHA, STAR και ANT1 που συχνά τερματίζουν πρώτες στα δυναμικά κοινά.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας