Εφιάλτης για νεαρή γυναίκα – Αναγκάστηκε να συναντήσει τον παιδεραστή που την είχε βιάσει πριν 11 χρόνια

Κατά τη διάρκεια μιας συμβουλευτικής-ψυχολογικής συνεδρίας, μια γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνδρα που την βίασε όταν ήταν παιδί.

Η 21χρονη Laura Cook κακοποιήθηκε από τον γείτονά της, τον 49χρονο Brian Dick, όταν ήταν μόλις 10. Ο οδηγός φορτηγού φυλακίστηκε για εννέα χρόνια στο High Court του Εδιμβούργου τον Νοέμβριο του 2011.

Αλλά τον περασμένο Σεπτέμβριο, μόλις ένα χρόνο μετά την αποφυλάκισή του, η 21χρονη τον είδε στο νοσοκομείο Falkirk όπου είχε πάει για μια θεραπεία.

Είπε: «Πήγα στην αίθουσα αναμονής και είδα τον Brian Dick και τον αστυνομικό που τον πρόσεχε να περιμένει να δει τον κοινωνικό λειτουργό του. Ξεκίνησα να φωνάζω:»Παιδεραστή! » Μία από τις προϋποθέσεις της ποινής ήταν ότι αν τύχαινε ποτέ να με πλησίαζε έπρεπε να απομακρυνθεί. Αλλά κάθισε εκεί. Ο διευθυντής ήρθε και ζήτησε συγγνώμη. Είπε: «Είναι εντάξει, είναι εντάξει, θα τον μετακινήσουμε.» Τρελάθηκα, έτρεμα, ήμουν άρρωστη».

Ο Dick κακοποίησε τη Laura, αφού γνώρισε φιλικά την οικογένειά της και προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως μπέιμπι σίτερ.

Τη βίαζε για πάνω από 18 μήνες, δένοντάς την με ταινία και καλώδια.

Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να εμποδίζει έναν απελευθερωμένο βιαστή να επιστρέψει στην ίδια κοινότητα με το θύμα του.

Η Laura Cook είναι τώρα πολύ φοβισμένη για να βγει από το σπίτι της. «Από την ηλικία των 12 ετών, βλέπω συνεχώς ψυχολόγους και συμβούλους», είπε.

Βρείτε μας