Στο Ναύπλιο ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την εντυπωσιακή θαλαμηγό VERA (ΦΩΤΟ)

Το Mega Yacht Vera είναι η μεγάλη αγάπη του Δημήτρη Μελισσανίδη του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ που έκλεψε τις εντυπώσεις στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Το εντυπωσιακό γιοτ συγκέντρωσε με χαρακτηριστική ευκολία τα βλέμματα παραθεριστών και ντόπιων. Αυτό όμως, που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η σημαία της ΑΕΚ που όπως είναι φυσικό, κυματίζει δίπλα με τη σημαία της εταιρείας του (Aegean Oil).

Το σκάφος δεν άργησε να γίνει αντιληπτό από τους φιλάθλους της ΑΕΚ που συγκεντρώθηκαν το βράδυ στο λιμάνι του Ναυπλίου φώναξαν συνθήματα για την ΑΕΚ και επευφημούσαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη. 

Το «Vera» (το όνομά του προέρχεται από το όνομα της μητέρας του Δημήτρη Μελισσανίδη, που της είχε μεγάλη αδυναμία) δεν μπορούν να το αποκτήσουν κοινοί θνητοί, αφού πρόκειται για ένα «παλάτι» μήκους σαράντα πέντε μέτρων, με όλα τα κομφόρ της χλιδής. Διαθέτει μέχρι και αίθουσα όπου ο εφοπλιστής μπορεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στα διεθνή Χρηματιστήρια. Με ειδικά δορυφορικά συστήματα που έχουν εγκατασταθεί σε ειδικό χώρο μπορεί να μαθαίνει τα πάντα από τους συνεργάτες του για τις επιχειρήσεις του ανά τον κόσμο. 

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Βρείτε μας