ΕΡΧΕΤΑΙ… Η μεγάλη επιστροφή στη νυχτερινή ζωή της Λάρισας (ΦΩΤΟ)

Από τις αρχές του Σεπτέμβρη η διασκέδαση ετοιμάζεται να απογειωθεί και πάλι σ’ αυτή την πόλη!

«Τhe city never sleeps» έλεγε θυμάμαι για τη Λάρισα προ δεκαετίας ο πάλαι ποτέ δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης, τότε που είχε καψούρα να διοργανώσουμε τους Μεσογειακούς… Στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, το σημείο κατατεθέν που συναντιόταν επί σειρά ετών όλοι οι Λαρισαίοι για νυχτερινή διασκέδαση ήταν ένα: ΧΙΛΙΑ ΧΕΙΛΙΑ! Μετά λοιπόν από ένα μικρό διάλειμμα που δεν θα διαρκέσει εντέλει ούτε ενάμιση χρόνο, το απόλυτο νυχτερινό μαγαζί στην πόλη ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ…

Αυτή τη φορά όμως όχι στην Αγία Μαρίνα αφού μετακομίζει στη Φαρσάλων και συγκεκριμένα στο 5ο χλμ Λάρισας – Φαρσάλων. Το νέο «ΧΙΛΙΑ ΧΕΙΛΙΑ» θα είναι ουσιαστικά ολική επαναφορά του θρυλικού «διασκεδαστήριου», το οποίο αποδεδειγμένα έχει λείψει πολύ αυτό το διάστημα από τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Άλλωστε ο ιδιοκτήτης του Τάκης Ντελής που ως γνωστόν έχει διασκεδάσει γενιές και γενιές Λαρισαίων εδώ και τρεις δεκαετίες (και βάλε!) στα νυχτερινά του κέντρα,  δεν θα μπορούσε παρά να ανεβάσει ψηλά για μία ακόμη φορά τον πήχη φτιάχνοντας ένα χώρο που αναμένεται να συζητηθεί πανελλαδικά: «Όπερα διασκέδασης» φιλοδοξεί να στήσει στον κάμπο! Να σημειωθεί ότι στο πλευρό του στο μετοχικό σχήμα του νέου «ΧΙΛΙΑ ΧΕΙΛΙΑ» φιγουράρει και ο γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας Νίκος Ζαγανίδης.

Στη νέα του version το «ΧΙΛΙΑ ΧΕΙΛΙΑ» αναμένεται να «σκάσει» στη λαρισινή νύχτα αρχές του Σεπτέμβρη, θα βρίσκεται όπως είπαμε στο 5ο χλμ Λάρισας – Φαρσάλων και θα λειτουργεί τριήμερο: Παρασκευή – Σάββατο βράδυ ενώ την Κυριακή θα είναι ανοιχτό από τις απογευματινές ώρες. Το δε καλλιτεχνικό σχήμα που θα αναλάβει τη διασκέδαση του κόσμου θα αποτελείται από τραγουδιστές που δεν είναι ντόπιοι και απ’ ότι μαθαίνω, αναμένεται να… καταπλήξουν το κοινό της Λάρισας!

 

Οι προετοιμασίες εντείνονται, τον Αύγουστο που εμείς θα κάνουμε διακοπές εκεί στη Φαρσάλων θα στήνεται το νέο «ΧΙΛΙΑ ΧΕΙΛΙΑ» με την προσδοκία των υπευθύνων του χώρου να είναι μία: επιστροφή στην κανονικότητα για τους Λαρισαίους γλεντζέδες από το φθινόπωρο!

ΥΓ: Όπως βλέπετε αλιεύσαμε και τα πρώτα posts στο διαδίκτυο για το νέο «ΧΙΛΙΑ ΧΕΙΛΙΑ»… COMING SOON!

B.B.

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας