Ώρα… παραλίας το Σαββατοκύριακο – Έτσι θα είναι ο καιρός στη Λάρισα

Ανεβαίνει ο υδράργυρος το ερχόμενο διήμερο δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να μπορέσει να μεταβεί στις παραλίες και να δροσιστεί. Στη Λάρισα θα επικρατεί αίθριος καιρός, εκτός από λίγες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τα απογεύματα.

Αναλυτικά:

Σάββατο 20 Ιουλίου

Προβλέπεται βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και μόνο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου της Στερεάς της Θεσσαλίας της δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα για μεμονωμένες μπόρες.

Στη Θεσσαλία προβλέπεται καλοκαίρια με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βουνά όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν πολύ σύντομες μπόρες.

Στη Λάρισα θα επικρατήσει αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 2 με 3 μποφόρ στα πεδινά και Βόρειοι 5 μποφόρ στις Σποράδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί: ΛΑΡΙΣΑ, Τρίκαλα, Καρδίτσα από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου, Βόλο τις Σποράδες και τα παραθαλάσσια τμήματα από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: 27-28°C

Κυριακή 21 Ιουλίου

Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και μόνο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει μικρή πιθανότητα για μεμονωμένες μπόρες.

Στη Θεσσαλία προβλέπεται καλοκαίρια με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Πάρα πολύ μικρή είναι η πιθανότητα για μεμονωμένες μπόρες στα βουνά.

Στη Λάρισα θα επικρατήσει αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 2 με 3 μποφόρ στα πεδινά και Βόρειοι 5 μποφόρ στις Σποράδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί ΛΑΡΙΣΑ, Τρίκαλα, Καρδίτσα από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου, Βόλο τις Σποράδες και τα παραθαλάσσια τμήματα από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: 27-28°C

Βασίλειος Πανάκογλου – Τ.Ε Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος – Προγνώστης 
e-meteolarissa.blogspot.gr
e-mail: meteovas79@yahoo.gr
fb: Vassilis Panakoglou

Δείτε επίσης

Βρείτε μας