Ευαγγελία Λιακούλη: Όλοι μαζί της στη νέα αρχή! (ΦΩΤΟ)

Ιδιαίτερη μέρα για την Ευαγγελία Λιακούλη που ορκίστηκε βουλευτής σήμερα στη Βουλή έχοντας μαζί της… όλη την «ομάδα» σε μία σημαντική στιγμή για την ίδια.

Η βουλευτής Λάρισας με το ΚΙΝΑΛ, που ανέλαβε τον τομέα Εσωτερικών μετά τη συνεδρίαση του Κινήματος, ήταν «πάντα εδώ για όλους» πείθοντας τον κόσμο για να τον εκπροσωπήσει στα έδρανα. Η Ευαγγελία Λιακούλη όμως σήμερα είχε κι αυτή κοντά της την οικογένεια και τους δικούς της ανθρώπους, που ήταν πάντα εκεί για να την στηρίξουν.

Το μεγάλο της χαμόγελο και η διάθεση για δουλειά, δεν γινόταν να κρυφτούν από το πρόσωπό της από τη στιγμή που περπατούσε πλάι-πλάι με τον σύζυγό της, Χρήστο Τσιάτα, έξω από τη Βουλή, μέχρι και την σέλφι της ορκωμοσίας με τους δύο γιους της, Φάνη και Κωνσταντίνο.

Ένας αγώνας ετών, που κλείνει νικηφόρα με την οικογένεια να της έχει προσφέρει την δύναμη για να υπάρχουν αυτά τα χαμόγελα.

Φυσικά, όποιος ξέρει την Ευαγγελία Λιακούλη, αυτή η… «νίκη» και η δικαίωση μόνο επανάπαυση δεν σημαίνουν, καθώς ένας νέος αγώνας ξεκινά για την ίδια και για το αύριο του τόπου και το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι θα είναι εκεί μαζί της για να την βοηθήσουν να τα υλοποιήσει.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας