Απίστευτη ατάκα Κούγια – Τι ζητάει να κάνουν τα κορίτσια της Λάρισας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΛ ξεκίνησε κι επίσημα την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, σε ένα «νέο» πρωτάθλημα με τον Αλέξη Κούγια να κάνει δηλώσεις πριν από την επίσημη πρώτη στο AEL FC ARENA την περασμένη Πέμπτη. Εκεί όπου ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» ζήτησε μία έξτρα βοήθεια από της κορίτσια της Λάρισας.

Ο ποινικολόγος αναφέροντας για το πως πρέπει να υπάρχει σταθερότητα στην ομάδα, ζήτησε από τα κορίτσια της πόλης να «ξεμυαλίσουν» τους παίκτες για να τους κρατήσουν στη Λάρισα και να συνεχίσουν να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Βεβαίως οι καλοί προπονητές είναι και φιλόδοξοι, όπως και οι καλοί ποδοσφαιριστές είναι φιλόδοξοι. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πρέπει να βρεις και καλούς χαρακτήρες, πρέπει να βοηθήσει και η πόλη. Ας βάλουνε το χεράκια τους, θα πω λίγο, τα κορίτσια της Λάρισας, να τους ξεμυαλίσουμε, όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές μας, να τους έχουμε εδώ, μαζί ως μέλη της κοινωνίας μας, για να ευχαριστηθούμε πολύ την ομάδα αυτή, σ΄ ένα διαφορετικό επίπεδο και με πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: aelole.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας