Στη διεθνούς φήμης σχολή Kick-Boxing στο ιστορικό Mejiro Gym του Άμστερνταμ οι «Glory Fighters»

Για το πανέμορφο Άμστερνταμ ετοιμάζονται να αναχωρήσουν στις αρχές Αυγούστου, ο προπονητής και αθλητές των «Glory Fighters» προκειμένου να προετοιμαστούν και να λάβουν μέρος σε αντίστοιχους αγώνες, προσκεκλημένοι του «Mejiro Gym» ενός από τα ιστορικότερα σωματεία μαχητικών αθλημάτων του κόσμου.

Στην αποστολή συμμετέχουν ο προπονητής Kick Boxing  κ. Τάσος Λιβάνιος, ο οποίος είναι απόφοιτος – μοναδικός ανάμεσα στους προπονητές της Ελληνικής περιφέρειας – της διάσημης σχολής Mejiro Gym  και A’,B’,C’ Trainer Wakο.

Από τους αθλητές του συλλόγου θα ταξιδέψουν ακόμη οι νεαροί kick-boxers Μπάμπης “the dragon” Δραγατσίκης, Δήμητρα Βαϊου και Βάσω – Λυδία Καλογιάννη. Ο Μ.Δραγατσίκης (18 ετών) έχει στο ενεργητικό του δεκάδες νίκες στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας, παραμένοντας αήττητος επάνω στα ρινγκ, ένας αληθινός “The Dragon” όπως είναι το προσωνύμιο του, αποτελώντας το παρόν και το μέλλον του αθλήματος. Το Νοέμβριο του 2018 δε, κατέκτησε και το μεγαλύτερο τίτλο της Ελλάδας, τη «ζώνη» στην κατηγορία των 62kg, με κανόνες Κ1, σε αγώνες που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων (ΕΟΜΑ) στη Λάρισα. Στο Άμστερνταμ θα έχει μάλιστα την ευκαιρία να παίξει τον πρώτο του αγώνα στο εξωτερικό.

Η Δήμητρα Βαϊου, αθλήτρια μόλις 14 χρονών, εντυπωσίασε τους κριτές και διαιτητές στην πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες επιλέκτων. Σε αυτή την πρώτη της εμφάνιση, το Μάρτιο του 2019 στο ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ 102 στην Κατερίνη, πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια  έμπειρη αντίπαλο με πολλούς αγώνες στο ιστορικό της. Οι παραπάνω διέκριναν στο πρόσωπό της ένα ξεχωριστό αστέρι στο χώρο του kick boxing.

Σπουδαίες διακρίσεις και για την αθλήτρια που θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ, Βάσω – Λυδία Καλογιάννη (17 ετών), μία υψηλού επιπέδου kick-boxer με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό της.»

Για το επικείμενο ταξίδι ο κ. Τάσος Λιβάνιος δήλωσε σχετικά:

«Είναι πάντα ωραίο να συναντάς παλιούς καλούς φίλους με τους οποίους μας συνδέει το κοινό πάθος για τα μαχητικά αθλήματα.

Για εμένα το Kick-boxing και τα μαχητικά αθλήματα είναι τρόπος ζωής. Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να ενημερωθώ και να παρακολουθήσω όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο που υπηρετώ με αγάπη και σεβασμό.

Όταν μάλιστα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις αυτό με τους κορυφαίους του χώρου αλλά και ανθρώπους με τους οποίους συνδέεσαι με στενούς δεσμούς δεν μπορείς παρά να είσαι ευτυχής. Η σχολή Mejiro Gym με head-coach τον Andre Manaart και άξιο διάδοχο του τον γιο του τον Roel Manaart, είναι από τις καλύτερες του κόσμου, γενέτειρα  σπουδαίων αθλητών με παγκόσμιες διακρίσεις.

Είμαι υπερήφανος που είμαι απόφοιτος του Mejiro Gym και που θα βρεθώ και πάλι εκεί γιατί η ενημέρωση και η κατάρτιση δεν σταματούν ποτέ. Η φιλοσοφία  των Glory Fighters είναι βασισμένη στο τρίπτυχο σκληρή δουλειά, συνεχής κατάρτιση και σωστή διατροφή.

Με την νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινά το Φθινόπωρο, οι Glory Fighters θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορία επάνω στα ρινγκ, στα σπουδαιότερα τουρνουά της χώρας απέναντι στους καλύτερους αθλητές».

Υπενθυμίζεται ότι οι Glory Fighters βρίσκονται στον ολοκαίνουργιο χώρο τους σε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο στην οδό Φιλίππου 14 με τμήματα Kick Boxing και πυγμαχίας για μικρούς, ενήλικες, αρχάριους και μη, στηρίζοντας πάντα και το αγωνιστικό τμήμα (για όλες τις ηλικίες) που έφερε αμέτρητες διακρίσεις και μετάλλια στην πόλη μας.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας