Γιώργος Λιάγκας: Ανακοίνωσε ότι φεύγει από τον ΑΝΤ1, πετώντας και ένα «καρφί»

Ύστερα από έξι χρόνια συνεργασίας με τον ANT1 και αρκετές επιτυχημένες εκπομπές και κάποιες… όχι και τόσο, ήρθε η ώρα για τον Γιώργο Λιάγκα να πει και επίσημα «αντίο» στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτισε την μέχρι πρότινος τηλεοπτική του στέγη με μια μακροσκελή ανάρτηση στην οποία μιλάει για όσα έζησε και κέρδισε, αλλά και τις επιτυχίες που βίωσε εκεί. Συνοδεύει δε την ανάρτησή του με μια σειρά φωτογραφιών από τα πεπραγμένα στον ANT1, μεταξύ των οποίων το «Πρωϊνό» με την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά και το Rising Star.

Δεδομένου μάλιστα ότι τον τελευταίο χρόνο έμεινε στον «πάγκο» καθώς το κανάλι επέλεξε να μην τον αξιοποιήσει μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του, δεν παρέλειψε να πετάξει και την σπόντα του, ευχαριστώντας για το χρόνο που του δόθηκε να περάσει με τους γιους του αλλά και να επαναπροσδιοριστεί.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος εντάσσεται από τη νέα σεζόν στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας μια νέα εκπομπή.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα:

«Ενας κύκλος κλείνει. Πέρασα 6 πολύ όμορφα χρόνια στον Αντ1, γεμάτα επιτυχίες και σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί, παλέψαμε, στεναχωρηθήκαμε, χαρήκαμε, προχωρήσαμε ένα βήμα μπροστά στο να ανακαλύψουμε νέους τηλεοπτικούς δρόμους. Κάμεραμαν, τεχνικοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, στελέχη. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη «στάση» τους μου χάρισαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιοριστώ και να περάσω με τα παιδιά μου. Ηταν 6 πολύ δημιουργικά χρόνια για μένα. Ο Αντ1 είναι ένας μεγάλος σταθμός, ένα μεγάλο σχολείο και ένα πεδίο που μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω κυρίως φίλους και ανθρώπους που θα μπορούμε να κοιταχτούμε ευθεία μέσα στα μάτια , γιατί μας έχουν ενώσει κοινά συναισθήματα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους. Κάθε τέλος είναι πάντα και μια νέα αρχή. Ενας νέος κύκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι άλλα».

Πηγή: news247.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας