Βασίλης Λεβέντης από Λάρισα: «Ψεύτες Τσίπρας, Μητσοτάκης – Συμφωνία κάτω από το τραπέζι για κυβέρνηση ΝΔ – ΚΙΝΑΛ»

«Ο λαός βρίσκεται μπροστά σε δύο ψεύτες, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ένωση Κεντρώων χρειάζεται στη Βουλή προκειμένου να υπάρχει ένας έλεγχος, καθώς δεν ζητά υπουργεία», τόνισε το Σάββατο από το προεκλογικό κέντρο της Ένωσης Κεντρώων στη Λάρισα ο Βασίλης Λεβέντης, πλαισιωμένος από υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στο νομό Λάρισας . Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο για αλαζονεία του Κυριάκου Μητσοτάκη που ίσως του «στοιχίσει» την αυτοδυναμία, χαρακτηρίζοντας «βλακεία» τη δήλωση για εκλογές εκ νέου τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς «ο λαός δεν είναι μικρό παιδί που σε οποιαδήποτε απειλή θα υποκύψει».

Μάλιστα ο κ. Λεβέντης δε δίστασε να κάνει και εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα, λέγοντας πως η ΝΔ θα συγκεντρώσει μέγιστο ποσοστό 34% και θα εκλέξει έως 142 βουλευτές. Όσο για τον σχηματισμό κυβέρνησης, είπε πως θα υπάρξει συνεργασία της ΝΔ με το Κίνημα Αλλαγής, κάνοντας λόγο για συμφωνία κάτω από το τραπέζι Μητσοτάκη – Γεννηματά, στην οποία συμφωνία «αρχιτέκτων» είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η αποπομπή του οποίου, όπως είπε, ήταν εικονική.

Ο Βασίλης Λεβέντης παράλληλα τόνισε πως η Ένωση Κεντρώων κατεβαίνει ενισχυμένη στις εκλογές, καθώς «έχουν συσπειρωθεί πολλές δυνάμεις όπως το Άρμα Πολιτών, το Κίνημα των Πρασίνων, το κόμμα των ΑμεΑ και βουλευτές των ΑΝΕΛ».

Φωτό: Άλεξ Παπαγεωργίου

Δείτε επίσης

Βρείτε μας