Μάνα και κόρη κατήγγειλαν τον δολοφόνο που προσέλαβαν επειδή δεν έκανε τον φόνο!

Έβαλε τον φίλο της κόρης της να σκοτώσει τον σύντροφό της. Και όταν ο πρώτος αργούσε να προβεί στη δολοφονία, πήγε στην αστυνομία και τον κατήγγειλε ως απατεώνα.

Το αλμοδοβαρικών διαστάσεων περιστατικό συνέβη στην Ισπανία στα μέσα Ιουνίου, με πρωταγωνιστές μία μάνα, 52 ετών, την κόρη της, 20 ετών και τον φίλο της κόρης, 29 ετών, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την ισπανική αστυνομία, η 52χρονη πήγε με την κόρη της σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απάτης δύο φορές: ο ένας απατεώνας ήταν ο σύντροφός της, ο δεύτερος ήταν ο μέλλων γαμπρός της στον οποίο είχε αναθέσει να σκοτώσει τον πρώτο.

Όπως υποστήριξε, ο σύντροφός της, με διάφορα τεχνάσματα, κατάφερε να της αποσπάσει περισσότερα από 60.000 ευρώ.

Όταν η κόρη αφηγήθηκε το πάθημα της μητέρας της στον φίλο της, εκείνος πρότεινε να πάρουν εκδίκηση. Ο 29χρονος έπεισε τις δύο γυναίκες, με πλαστά έγγραφα που τους παρουσίασε, ότι εργαζόταν για τις μυστικές υπηρεσίες της Ισπανίας. Ζήτησε αμοιβή μόνο 7.000 ευρώ για τη δολοφονία, διαβεβαιώνοντας ότι θα έπαιρναν πίσω τις 60.000, γιατί θα πουλούσε τα όργανα του θύματος στη μαύρη αγορά…

Όμως ο φόνος καθυστερούσε πολύ κι εκείνες, αντιλαμβανόμενες ότι υπήρξαν εκ νέου θύματα απάτης πήγαν να διαμαρτυρηθούν στην αστυνομία γιατί ο 29χρονος δεν εκτελούσε το συμβόλαιο θανάτου. Αφού σταμάτησαν να γελάνε, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη μητέρα, την κόρη και τον υποτιθέμενο μυστικό πράκτορα.

Και οι τρεις έχουν λευκό ποινικό μητρώο, όμως η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του 29χρονου επειδή στην κατοχή του βρέθηκαν πλαστά έγγραφα και υπάρχουν υπόνοιες ότι εμπλέκεται και σε άλλες απάτες.

Το υποψήφιο θύμα τους είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας