«Πλημμύρισε» από ομορφιά η πισίνα στη Νεάπολη – Ανέβασαν τη θερμοκρασία οι καλλονές του «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» (ΦΩΤΟ)

«Καυτό» ήταν το βράδυ στην Πισίνα της Νεάπολης με τα μοντέλα του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ομορφιάς και Τουρισμού να ανεβάζουν τη θερμοκρασία στη Λάρισα, στέλνοντας «κύματα»… ομορφιά στη θέαση τους.

Ένα φαντασμαγορικό σόου μόδας, ένας παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς με τη συμμετοχή μοντέλων από όλο τον πλανήτη, υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ.,απόλαυσα το βράδυ της Δευτέρας στο χώρο του PISINA / summer coffee bar στη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης στη Λάρισα.

Το International Fashion Show «MISS TOURISM PLANET» που ετοιμάζεται και σχεδιάζεται από το Models Academy/Σωματείο Ελλήνων Μοντέλων. Είναι ένας ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ που έγινε στη Λάρισα, με συμμετοχή μοντέλων από όλο τον Πλανήτη Βραζιλία, Ιταλία, Βέλγιο, Ρωσία, Πουέρτο Ρίκο, Μεξικό κ.α..

Ο George Koutoulias, ήταν ο συντονιστής του διαγωνισμού και ιδρυτής της Ακαδημίας Μοντέλων με 25 ΧΡΟΝΙΑ πείρα στη Μόδα και Διαφήμιση, έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας, διοργανώνει επιτυχημένα FASHION events σε όλη την Ελλάδα ευελπιστεί από αυτό τον διαγωνισμό και με την υποστήριξη των επιχειρήσεων μόδας και όχι μόνο, να «βάλει» τη Λάρισα στο Πανελλήνιο καλεντάρι Μόδας, και Τουρισμού.

Όσοι βρέθηκαν στην πισίνα είχα την ευκαιρία να δούνε τις καλλονές με υπέροχα μαγιό, μπικίνι, βραδινά φορέματα και νυφικά εντυπωσιάζοντας με την ομορφιά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την επίδειξη ακολούθησε party με μουσικές επιλογές από τον γνωστό DJ Γιάννη Καλλιμάνη με τον μοναδικό του τρόπο να ξεσηκώνει και να απογειώνει το κέφι.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:

Φωτό: Άλεξ Παπαγεωργίου

Δείτε επίσης

Βρείτε μας