Σπουδαίο τένις στο Πανελλαδικού πρωταθλήματος τένις παίδων και κορασίδων στη Νίκαια

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Πανελλαδικού πρωταθλήματος τένις παίδων και κορασίδων 2019 (κάτω των 10 ετών), στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουνίου 2019.

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος, αγωνίστηκαν 46 κορυφαίοι αθλητές/τρίες της χώρας, σε μια επίσημη κατηγορία που αποτελεί τον προθάλαμο του αγωνιστικού junior τένις της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν τις δυο ημέρες διεξαγωγής του τουρνουά, οι μικροί αντισφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εντυπωσίασαν με το υψηλό επίπεδο τένις που παρουσίασαν αλλά και με την άψογη αθλητική συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων.

Η τεχνογνωσία και η πολύχρονη εμπειρία διοργάνωσης πανελλαδικών τουρνουά των ανθρώπων του ΟΑ Νίκαιας διασφάλισαν την επιτυχία του τουρνουά. O Διευθυντής αγώνων κος Παπαστέργιου Θωμάς, εξήρε το αγωνιστικό επίπεδο όλων των αθλητών/τριών και το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς, συνοδούς και προπονητές για τις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά, διασφαλίζοντας την εν γένει πρόοδο των παιδιών τους.

Επιδιαιτήτρια του τουρνουά ήταν η κα Καφφέ Μαγδαληνή, η οποία με την βοήθεια του προσωπικού του ΟΑ Νίκαιας, διεκπεραίωσε με άψογο τρόπο την οργανωτική ροή του πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική παρουσία του ΟΑ Νίκαιας σε τελική φάση Πανελλαδικού πρωταθλήματος, ήταν για μια ακόμη φορά εντυπωσιακή. Με την συμμετοχή 12 αθλητών και αθλητριών (αριθμός ρεκόρ) πιστοποίησε την μακροχρόνια παράδοση του ομίλου στην ανάδειξη του δυναμικού αθλητών στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο κος Δημήτριος Καφφές μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, η πρόεδρος του ΟΑ Νίκαιας κα Πέπη Ακριβούλη και σύσσωμο το Δ.Σ. του ομίλου, ο προπονητής της εθνικής ομάδας γυναικών (FedCup) κος Τάσος Μπαβέλας και πλήθος κόσμου.

Αναλυτικά οι νικητές ανά κατηγορία:

Αγόρια

1οςνικητής: Νούλας Αλέξανδρος (ΟΑ Νίκαιας Λάρισας)

2οςνικητής: Καρνιάτης Μαρίνος (ΟΑ 3ΒΗΤΑ)

3οινικητές: Ρήγας Δ. (Φθιωτικός ΟΑ) & Αυγέρης Α. (ΑΟΑ Μενεμένης)

Αγόρια κατηγορία consolation

1οςνικητής: Σιδεράκος Θησέας (ΑΣ Ορφέας Λάρισας)

2οςνικητής: Μαρινόπουλος Ν. (ΟΑΑ θηνών)

Κορίτσια

1ηνικήτρια: Πετσούλα Ευθυμία (ΟΑ Δεσκάτης)

2ηνικήτρια: Ζαχαράκη Μαρία (Ηράκλειο ΟΑΑ)

3εςνικήτριες: Παπά Ζ. (ΑΣ Αντισφαίριση & Ζωή) & Γιακούλα Ε. (ΟΑ Ευόσμου)

Κορίτσια κατηγορία consolation

1ηνικήτρια: Καναβαράκη Ε. (ΑΟ Πεύκης)

2ηνικήτρια: Ριζούλη Ε. (ΟΑ Νίκαιας Λάρισας)

Δείτε επίσης

Βρείτε μας