Το «ευχαριστώ» της Φωτεινής Τουρσουνίδου – Καλογήρου

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» έδωσε η Φωτεινή Τουρσουνίδου – Καλογήρου που «τερμάτισε» πρώτη και με διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους διαμερισματικούς συμβούλους προς τον κόσμο που την τίμησε με την ψήφο του.

Παράλληλα όμως, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η ευθύνη που έχει είναι τεράστια έτσι ώστε με σκληρό αγώνα η Λάρισα να κάνει άλματα προς το μέλλον. Αναλυτικά:

«Είναι ωραίο το συναίσθημα της ικανοποίησης, όταν ένας έντιμος και καθαρός αγώνας επιβραβεύεται σε τόσο μεγάλο βαθμό από τους συμπολίτες σου! Αυτό το συναίσθημα το οφείλω σε όλους εσάς, που με την ψήφο σας, με αναδείξατε πρώτη διαμερισματική σύμβουλο σε ολόκληρο τον δήμο Λαρισαίων.

Όσο μεγάλη είναι η τιμή και η ικανοποίηση μου, ακόμα μεγαλύτερη η ευθύνη μου απέναντί σας. Συνεχίζω τον αγώνα μου ώστε τα Διαμερισματικά Συμβούλια να αποκτήσουν τον ρόλο που τους αρμόζει, παρεμβαίνοντας, με προτάσεις και λύσεις, στον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής.

Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, έτοιμη να συνεργαστώ με όλους, ώστε η Λάρισα που αγαπάμε, να κάνει το μεγάλο άλμα στο μέλλον.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς»!

Δείτε επίσης

Βρείτε μας