Βράβευση από τα Αρχεία Ν. Λάρισας

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ο 1ος μαθητικός διαγωνισμός των Αρχείων Ν. Λάρισας ολοκληρώθηκε και έχουμε τους νικητές! Συγκεντρώσαμε χρώματα και ιστορίες των μικρών (και μεγαλύτερων) φίλων μας και τους ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή τους!
Την Τρίτη 28 Μαΐου στις 7.00 μ.μ. περιμένουμε τους συμμετέχοντες και τους φίλους των Αρχείων στην υπηρεσία μας (3ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας-Θεσσαλονίκης) για την εκδήλωση παρουσίασης των έργων και βράβευσης των νικητών.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη των Κριτικών Επιτροπών που δέχτηκαν την πρόσκλησή μας και αφιέρωσαν χρόνο για την αξιολόγηση των συμμετοχών, τις κυρίες Χρυσάνθη Τσιαμπαλή, Λίνα Μουσιώνη, Δέσποινα Μήτσιου (συγγραφικός διαγωνισμός), Ευγενία Λιάζη, και τους κυρίους Γεώργιο Καλαμάρα και Αθανάσιο Φαλιάγκα (καλλιτεχνικός διαγωνισμός).
Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης οφείλουμε στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας και το Εργαστήρι Ζωής του ΟΚΑΝΑ και τις κ. Άννυ Ψάρρα και Ειρήνη Κουφάκη αντίστοιχα για την συνεργασία και την προσφορά μαθημάτων ζωγραφικής και δημιουργικής γραφής στους πρώτους νικητές.
Οι μαθητές έπαιξαν και δημιούργησαν με αρχειακά τεκμήρια και ελπίζουμε να απόλαυσαν την γνωριμία με την τοπική ιστορία. Τους περιμένουμε να τους συγχαρούμε!

Βρείτε μας