«Έφυγε» από τη ζωή ο Λαρισαίος Μάνθος Σαρρής

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, νικημένος από τον καρκίνο, ο πρωτεργάτης της Συμπαράταξης Λαρισαίων και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Μάνθος Σαρρής.

Τα τελευταία 25 χρόνια εργαζόταν και διηύθυνε γραφείο – εταιρεία υπηρεσιών επικοινωνίας της πόλης μας. Μέσω της δουλειάς του και από τη συμμετοχή του στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Λάρισας (ΟΕΒΛ) γνώριζε από «πρώτο χέρι» τα προβλήματα και τις προσδοκίες των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Ενταγμένος στην Αριστερά από πολύ νέος ανέλαβε, κατά καιρούς, σημαντικές ευθύνες, πολιτικές και κινηματικές. Στέλεχος του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή τους, διετέλεσε και γραμματέας της ΝΕ Λάρισας. Υπήρξε μέλος της γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας και του Συμβουλίου Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Έχοντας στο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας την ευθύνη και για την Αυτοδιοίκηση στην πόλη μας, είχε σημαντική συμβολή στη δημιουργία και τη νίκη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» με επικεφαλής το σημερινό Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη.

Ο Μάνθος Σαρρής υπήρξε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔ/Θ) και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λάρισας.

Η πολιτική του κηδεία θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λάρισα.

Βρείτε μας