Σε Κουτσόχερο, Μάνδρα, Ραχούλα και Αμυγδαλέα ο Νίκος Γαμβρούλας (ΦΩΤΟ)

Τα χωριά Κουτσόχερο, Μάνδρα, Ραχούλα και Αμυγδαλέα επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί υποψήφιοι της Ορμής Ανανέωσης, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαρισαίων Νίκο Γαμβρούλα.

Ο συνδυασμός επισκέφτηκε γειτονιές, καταστήματα και συνομίλησε με τους κατοίκους για τις ανάγκες και τα προβλήματα των περιοχών αυτών.

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής κίνησης παρουσίασαν τις προτάσεις της Ορμής Ανανέωσης, ώστε να μπορέσουν τα χωριά να κρατήσουν τα παιδιά τους και να δώσουν κίνητρα σε όσους θέλουν, αλλά δεν μπορούν να γυρίσουν σε αυτά. «Είναι αναγκαίο να στηρίξουμε την τοπική παραγωγή, να προχωρήσουμε στην πιστοποίηση των τοπικών προϊόντων, να προβάλουμε και να προωθήσουμε τα προϊόντα της περιοχής μας, να δώσουμε κίνητρα στα παιδιά μας να γυρίσουν και να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα. Ο Δήμος οφείλει να προσέχει τα χωριά του και να προχωρήσει άμεσα στην αναβάθμιση των υποδομών και της αισθητικής τους. Υπάρχουν προβλήματα και ανάγκες τόσο σοβαρά που είναι να απορεί κανείς με την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής. Η παρακμή αυτών των περιοχών θα πρέπει να σταματήσει άμεσα και να εργαστούμε όλοι από την μεριά μας ώστε τα χωριά του Δήμου μας να ζωντανέψουν και πάλι» τόνισε ο Νίκος Γαμβρούλας.

Βρείτε μας