Την EXALCO επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη Βιοκαρπέτ και συγκεκριμένα το πρώτο εργοστάσιο της EXALCO που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ομίλου επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ως ένα «παράδειγμα» ελληνικής επιχείρησης που πρεσβεύει την εξωστρεφή, καινοτόμα, σύγχρονη και περιβαλλοντικά υπεύθυνη βιομηχανική μονάδα, δίνοντας ένα μήνυμα στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Τον κ. Μητσοτάκη ξενάγησαν επί μία ώρα, από τις 2.30 έως τις 3.30 το απόγευμα σε όλους τους χώρους της παραγωγικής διαδικασίας ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ιωάννης Καντώνιας, καθώς και οι αντιπρόεδροι της εταιρείας Γιώργος Καντώνιας και Βασίλειος Τσιάρας, ενώ ο ίδιος συνομίλησε με τους εργαζόμενους της εταιρείας δείχνοντας εντυπωσιασμένος για τη δυναμική και τις προοπτικές της τοπικής βιομηχανίας αλουμινίου.

Σημειώνεται πως η EXALCO είναι σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγική εταιρεία και από τις κορυφαίες εξαγωγικές εταιρείες αλουμινίου της χώρας. Πρόκειται για ένα πλήρες και δυναμικό βιομηχανικό συγκρότημα, διαθέτοντας ανεξάντλητες δυνατότητες κάλυψης όλων των σύγχρονων κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών αναγκών.

Πηγή: eleftheria.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας