ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για Μητσοτάκη: «Αόριστες αναφορές και υποσχέσεις…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σχετικά με τον ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας στην πλατεία Ταχυδρομείου. Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά για αόριστες υποσχέσεις του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μπροστά στην τρομοκρατία που ο ίδιος προωθεί.

Αναλυτικά:

«Να απευθυνθεί στους αναποφάσιστους επέλεξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την ομιλία του στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

Βλέποντας ότι οι διψήφιες διαφορές με το κυβερνητικό κόμμα στις δημοσκοπήσεις δεν είναι απλά ένα τέχνασμα των εταιρειών δημοσκοπήσεων αλλά και ως τέτοιο ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αισθάνθηκε την ανάγκη να… δελεάσει με τις αόριστες αναφορές και υποσχέσεις του το μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού που παρουσιάζεται ακόμα και σήμερα ως αναποφάσιστο.

Πρόκειται για τους πολίτες αυτούς που αισθάνονται ότι ανασαίνουν ξανά με τις καίριες κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την προστασία της εργασίας, της πρώτης κατοικίας, τη ρύθμιση των 120 δόσεων, την θέσπιση της 13ης σύνταξης, τη μείωση του ΦΠΑ σε είδη ευρείας κατανάλωσης.

Είναι οι ίδιοι πολίτες που σχεδόν σε καθημερινή βάση τρομοκρατούνται από τις εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας για κατάργηση των επιδομάτων, κατάργηση του 8ωρου, καθιέρωση επταήμερης εργασίας, παραχώρηση της δημόσιας υγείας στους ιδιώτες…

Είναι οι ίδιοι πολίτες που βλέπουν με αγανάκτηση το κόμμα της δεξιάς παράταξης να διολισθαίνει σε ακροδεξιές λογικές και πρακτικές, να λειτουργεί ως διαχειριστής εντολών της ντόπιας ελίτ, να πολιτεύεται με fake news, να συμπορεύεται με κραυγαλέους ανθέλληνες στην Ευρώπη…

Καλό είναι κ. Μητσοτάκη να χαϊδεύεις τα αυτιά όσων καθημερινά επιμένεις κατά τα άλλα να τρομοκρατείς, ιδιαίτερα σε ένα εντελώς προστατευμένο περιβάλλον, όπου μερικές εκατοντάδες οπαδών μετατρέπονται σε χιλιάδες από τα φιλικά σου μέσα ενημέρωσης, αλλά η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί.

Η πραγματικότητα που θριαμβεύει καθημερινά στις ανοικτές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε όλη την Ελλάδα, στις ομιλίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η πραγματικότητα που θα παρουσιαστεί και πάλι ανάγλυφα στη μεγάλη συγκέντρωση της Τρίτης 21ης Μαίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας…

Η πραγματικότητα που είναι η νέα νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωκάλπες της 26ης Μαίου, αυτή που θα ανοίξει τον δρόμο για την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα, στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας