Ο «Σπαλιάρας» του ΝΒΑ – Λαμάρ Oντομ: Είμαι σεξομανής, έχω πάει με πάνω από 2.000 γυναίκες

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ και πρώην σύζυγος της Κλόε Καρντάσιαν, Λαμάρ Οντομ σύντομα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του «Darkness to Light», στο οποίο αποκαλύπτει τον εθισμό του στο σεξ και όπως όπως αναφέρει έχει πάει με πάνω από 2.000 γυναίκες.

Το περιοδικό«People» αποκάλυψε λεπτομέρειες από το περιεχόμενο του βιβλίου για τις σεξουαλικές ορμές του Λαμάρ Οντομ, ο οποίος αποκάλυψε «από όσο θυμάμαι το εαυτό μου, είμαι σεξομανής. Υπήρχαν πολλές στρίπερς για να μετρήσω. Δεν ήταν κάτι σπουδαίο, αλλά συχνά τις πλήρωνα. Ποτέ δεν θα ήμουν ασεβής απέναντί τους».

Ο γάμος και το διαζύγιο με την Κλόε Καρντάσιαν και ο κατήφορος
Ο Οντομ ήταν παντρεμένος με την Κλόε Καρντάσιαν από το 2009, ωστόσο οι δρόμοι του κοινού τους βίου χώρισαν το 2013 και επίσημα το 2016. Ο ίδιος χαρακτηρίζει το πάθος του για το σεξ ως πρόβλημα. «Σοκαρίστηκα κι ένιωθα ντροπή. Ήθελα να το πάρω πίσω, αλλά δεν μπορούσα. Ήθελα να το κρύψω. Αλλά αυτή η άρρωστη αμαρτία ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Είχα πρόβλημα», αναφέρει.


Ο Λαμάρ Οντομ με την Κλόε Καρντάσιαν
Ο πρώην σούπερ σταρ του NBA, είχε εθιστεί και στις ναρκωτικές ουσίες θέτοντας την υγεία του σε σοβαρότατο κίνδυνο. Το 2016 υπέστη 12 εγκεφαλικά επεισόδια έπειτα από κατανάλωση ναρκωτικών και αλκοόλ σε οίκο ανοχής του Λας Βέγκας. Εμεινε σε κώμα για 72 ώρες.

Ο Οντομ δεν… φτάνει τον Γιάννη Σπαλιάρα

Το μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας
Η δήλωσή του Λαμάρ Οντομ για τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει μοιραστεί το κρεββάτι του, θύμισε τα όσα είχε πει ο Ελληνας γυναικοκατακτητής Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος είχε αναφέρει πως έχει πάει με 4.000 γυναίκες.
Πηγή: iefimerida.gr

Βρείτε μας