Μητσοτάκης: Μονταζιέρες διαστρεβλώνουν αυτά που λέμε – Το μήνυμα της ευρωκάλπης πρέπει να είναι πάρα πολύ ισχυρό

«Δεν είμαι εδώ για να διχάσω. Δεν είμαι εδώ για να πω ότι «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν». Είμαι εδώ για να σας πω ότι για να χτίσουμε μαζί την Ελλάδα την οποία ονειρευόμαστε, πρέπει να ξεκινήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία του με πολίτες, σε καφέ της Καλαμπάκας, όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και κάνοντας λόγο για μονταζιέρες «που διαστρεβλώνουν αυτά τα οποία λέμε».

«Οι πολίτες έχουν ήδη κρίνει τα πεπραγμένα του κ. Τσίπρα. Αυτό το οποίο περιμένουν είναι να ακούσουν από εμάς το δικό μας πρόγραμμα, από τα δικά μας λόγια και όχι από τις μονταζιέρες που διαστρεβλώνουν αυτά τα οποία λέμε», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς.

Όπως είπε, «το δικό μας σχέδιο αφορά το πώς η Ελλάδα θα μπορέσει να ξαναδημιουργήσει πολλές καλές δουλειές για τα νέα παιδιά, πώς θα μειώσουμε τους φόρους, πώς θα παρέχουμε περισσότερη ασφάλεια στους πολίτες, πώς θα έχουμε καλύτερη δημόσια παιδεία και δημόσια υγεία. Και για το πώς θα στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα ο οποίος υποφέρει σήμερα, αλλά διαθέτει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα».

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση «στην ανάγκη να πιστέψουμε στην αλλαγή που μπορεί να έρθει».

«Η δική μας δουλειά είναι να μπορέσουμε να πείσουμε πρώτα απ’ όλα τους εαυτούς μας ότι αυτή η μιζέρια δεν μας αξίζει. Για να κάνουμε μαζί ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον. Και αυτό το άλμα θα πρέπει να ξεκινήσει τώρα. Επιμένω πολύ σε αυτό. Το μήνυμα της ευρωκάλπης την 26η Μαΐου πρέπει να είναι ένα μήνυμα πάρα πολύ ισχυρό», είπε χαρακτηριστικά.

Είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα

Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ΝΔ είναι «η μόνη δύναμη σήμερα που μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της Ελλάδας. Δεν υπάρχει άλλη» και πρόσθεσε: «Το λέω αυτό γιατί πολλές φορές στην ευρωκάλπη υπάρχει μία ροπή των συμπολιτών μας προς τη λεγόμενη χαλαρή ψήφο: «Δεν βαριέσαι, να πάω να ψηφίσω ένα μικρό κόμμα ως ψήφο αντίδρασης, επειδή μπορεί να μου αρέσουν κάποια έξυπνα διαφημιστικά σποτ τα οποία μπορεί να κάνουν». Η απάντηση σε αυτό είναι «όχι». Ψηφίστε τη μόνη πολιτική δύναμη η οποία μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Όσο πιο ισχυρή είναι η Ν.Δ. από το βράδυ της 26ης Μαΐου, τόσο πιο εύκολη θα γίνει η προσπάθειά μας για μια μεγάλη, για μια συντριπτική πολιτική επικράτηση στη μάχη των εθνικών εκλογών όποτε και αν ο κ. Τσίπρας επιλέξει να την κάνει».

Το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Λάρισα, στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Πηγή: enikos.gr

Βρείτε μας