Τζέιμς Μποντ: Τραυματίστηκε στα γυρίσματα ο Ντάνιελ Κρεγκ -Νέα καθυστέρηση στην ταινία

Ο Ντάνιελ Κρεγκ γλίστρησε και έπεσε ενώ έτρεχε, γυρίζοντας μια σκηνή δράσης στην Τζαμάικα, σύμφωνα με τη Sun. Ο ηθοποιός τραυματίστηκε στον αστράγαλο και χρειάστηκε να μεταφερθεί στις ΗΠΑ, προκειμένου να κάνει θεραπείες. Ετσι, αναβλήθηκαν τα γυρίσματα που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν σε στούντιο στο Λονδίνο.

«Παράδοση» για τον Κρεγκ οι τραυματισμοί
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κρεγκ τραυματίζεται κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για μια ταινία του Τζέιμς Μποντ. Το 2006, έχασε δύο δόντια ενώ γυρίζονταν το Casino Royale. Δύο χρόνια αργότερα, τραυματίστηκε σε δάχτυλο του χεριού, στα γυρίσματα του Quantum of Solace. Και το 2015 τραυματίστηκε στο γόνατο, στο γύρισμα σκηνής για το Spectre.

Πέρα από τις ατυχίες του Κρεγκ, αυτή δεν είναι η πρώτη καθυστέρηση για την πέμπτη- και τελευταία- ταινία που ο ίδιος ενσαρκώνει τον Τζέιμς Μποντ. Το 2018 ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ αποχώρησε από την ταινία, εξαιτίας «δημιουργικών διαφορών» και τον αντικατέστησε ο Κάρι Φουκουνάγκα, ενώ άλλαξε και το σενάριο. Πάντως, εκτιμάται ότι η τελευταία καθυστέρηση δεν θα φέρει νέα αναβολή στην προβολή της ταινίας, σύμφωνα με τον Guardian. Η πρεμιέρα αναμένεται τον Απρίλιο του 2020.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας