Ελένη Σιαματά-Μπούτλα μια δυναμική γυναίκα που ο κόσμος εμπιστεύεται

Από το βήμα της εκδήλωσης της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά» αφιερωμένη στις γυναίκες και σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου DivaniPalace, η υποψήφια δήμαρχος Ρένα Καραλαριώτου έδωσε το σύνθημα νίκης.

«Εμείς οι γυναίκες, μπαίνουμε στην πρώτη γραμμή της μάχης, για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας, για τα όνειρα και τις ελπίδες μας. Θέλουμε να αλλάξουμε την πόλη και θα την αλλάξουμε. Με τη δική σας στήριξη. Με την δική σας ψήφο. Το θέλουμε και το μπορούμε, μα πάνω από όλα το αξίζουμε».

Μία από τις πιο δυναμικές γυναίκες του ψηφοδελτίου που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, αναμφισβήτητα είναι η Ελένη Σιαματά-Μπούτλα που είναι συνέχεια στο πλευρό της Ρένας και δείχνει να κερδίζει και το στοίχημα των εκλογών, μιας και η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό της είναι μεγάλη.

Αν και οι υποχρεώσεις της είναι αρκετές όχι μόνο επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές, πάντα χαμογελαστή  σε καθημερινή βάση δίνει τον δικό της προεκλογικό αγώνα τόσο με τις επαφές που κάνει η ίδια όσο  και με τις περιοδείες που κάνει ο συνδυασμός της Ρένας Καραλαριώτου. Το σίγουρο είναι πως η Ελένη Σιαματά-Μπούτλα βάζει το δικό της λιθαράκι ώστε η Λάρισα να έχει την πρώτη γυναίκα Δήμαρχο.

Πετυχημένη επιχειρηματίας (στο χώρο της Φροντιστηριακής και Ξενόγλωσσης εκπαίδευσης ως ιδιοκτήτρια Κέντρων Ξένων Γλωσσών, Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης και συνιδιοκτήτρια Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) η Ελένη Σιαματά-Μπούτλα αποτελεί σίγουρα μια ξεχωριστή υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της Ρένας Καραλαριώτου για να πάει τη Λάρισα Μπροστά.

Βρείτε μας