Φρέσκο γάλα ΘΕΣγάλα για όλους με 1€/λίτρο

Από την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, οΣυνεταιρισμός ΘΕΣγάλαπροσφέρει στους καταναλωτές της Λάρισας το ολόφρεσκο και ποιοτικό γάλα του, πλήρες και ελαφρύ, στην τιμή του 1€/λίτρο. Η τιμή ισχύει για την αγορά γάλακτος από όλους τους Αυτόματους Πωλητές Γάλακτοςστην πόλη της Λάρισας, με μετρητά ή με προπληρωμένη κάρτα (stick).
Το φρέσκο αγελαδινό γάλα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλαξεχωρίζει για την ποιότητα και τη γεύση του. Καθημερινά, συλλέγεται από φάρμες μελών του Συνεταιρισμού, παστεριώνεται σε σύγχρονες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις και φτάνει, εντός 24 ωρών από την παραγωγή του, στους Αυτόματους Πωλητές Γάλακτος.Το γεγονός ότι υποβάλλεται στην πιο ήπια δυνατή, θερμική επεξεργασία του επιτρέπει να διατηρείόλα τα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία και τη φρεσκάδα του.Γι΄ αυτό άλλωστε, το γάλα του Συνεταιρισμού έχει τιμηθεί με χρυσό βραβείο γεύσης σε Διαγωνισμό Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού, που διοργάνωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού.
Έχοντας ήδη αναγνωριστεί από το καταναλωτικό κοινό για τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του, ενδυναμώνοντας τους δεσμούς του με τους καταναλωτές,τους οποίους και ευχαριστεί για τη συνεχή στήριξη και εμπιστοσύνη τους.

Βρείτε μας