Κύπρος: Βρήκαν νέο πτώμα γυναίκας σε τοποθεσία που υπέδειξε ο 35χρονος serial killer

Σε συναγερμό τέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης η Αστυνομία στην Κύπρο, μετά από πληροφορία για εντοπισμό νέας σορού γυναίκας στο πεδίο Βολής της Ορούντας καθ’ υπόδειξη του serial killer στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για νέο θύμα του 35χρονου «Ορέστη», του serial killer στην Κύπρο, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δολοφονήσει δύο γυναίκες – οι σοροί των οποίων βρέθηκαν μέσα στο φρεάτιο του εγκαταλελειμμένου ορυχείου του Μιτσερού – και ένα 6χρονου κορίτσι, η σορός του οποίου δεν έχει ακόμα εντοπιστεί παρά τις εξονυχίστηκες έρευνες της λίμνης Μεμί.

Όπως γράφει η Καθημερινή Κύπρου, ο εντοπισμός του νέου πτώματος έγινε μετά από δική του υπόδειξη και παραδοχή ότι έχει δολοφονήσει μια ακόμη γυναίκα.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε νωρίτερα υπό άκρα μυστικότητα στην περιοχή για υπόδειξη της τοποθεσίας στους ανακριτές.


Πεδίο βολής Ορούντα – Το σημείο όπου βρέθηκε η τρίτη σορός/ Φωτογραφία: sigmalive. com

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 35χρονος είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ φαίνεται να είπε στους ανακριτές ο Νίκος Μεταξάς.

Οι ισχυρισμοί του Ίλαρχου απομακρύνουν την πιθανότητα το πτώμα να ανήκει στην 30χρονη Maricar. Είναι επίσης άγνωστο το εάν το πτώμα ανήκει σε μία από τις γυναίκας που χαρακτηρίστηκαν ως εξαφανισμένες.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας